– Det blir litt av en fight

Andy Robertson forsøker å lade batteriene i friuken sin, foran en vårsesong der Liverpool skal kjempe på fire fronter.

Andy Robertson har i vinterferien deltatt i en golfturnering i Dubai sammen med lagkameratene James Milner og Alex Oxlade-Chamberlain, og i den forbindelse har han gitt et intervju der han blant annet forteller at han forventer en tøff vinter og vår, i en sesong der Liverpool fortsatt henger med i kampen om trofeer både i ligacupen, hvor de er klare for finalen mot Chelsea, FA-cupen, Champions League og Premier League.

Liverpool ligger ni poeng bak ligaleder Manchester City, og har en kamp mindre spilt når drøyt en tredjedel av sesongen gjenstår. Første oppgave etter vinterferien er imidlertid en cupkamp mot Cardiff på Anfield den 6. februar.

HADDE IKKE PLANLAGT DET SAMMEN: Andy Robertson, James Milner og Alex Oxlade-Chamberlain hadde hver for seg meldt seg på samme golfturnering.

HADDE IKKE PLANLAGT DET SAMMEN: Andy Robertson, James Milner og Alex Oxlade-Chamberlain hadde hver for seg meldt seg på samme golfturnering.

– Noen ganger gjør det godt med en ferie, mens det andre ganger ikke slår fullt så positivt ut. Det ligger i bakhodet at vi skal ut i litt av en fight både med Liverpool og Skottland, siteres Robertson av Liverpool Echo.

Tre Liverpool-spillere i samme golfturnering uten at de hadde planlagt det sammen

– Av og til er det viktig å kople ut, gjøre ting du elsker å gjøre, og nyte finværet. Vi hadde faktisk ikke planlagt å komme hit sammen. Dette er bare et populært sted, og en populær sport blant spillerne, sier Robbo om golfturneringen Liverpool-trioen har deltatt i. 

– Fotball er en så intens sport at du trenger å lade batteriene for å kunne yte maksimalt resten av sesongen, og golf er en utmerket måtte å slappe av på. 

Robertson sier seg også godt fornøyd med at både han og Alex Oxlade-Chamberlain klarte flere birdies under turneringen.

– Vi ble litt ivrige da, men dessverre presterte vi ikke like godt på de ni siste hullene.