Det er en hofteskade som holder Thiago ute

Det er kommet mer informasjon om skaden til Thiago Alcantara, mens Harvey Elliott snart vil begynne å trene med resten av laget igjen.

Thiago Alcantara var ikke i kamptroppen mot Leicester fjerde juledag, på grunn av det som ble meldt å være et lite muskelproblem. På det tidspunkt var han akkurat ferdig med sin koronakarantene. Spanjolen var heller ikke i troppen mot Chelsea på grunn av skaden.

Etter kampen på Stamford Bridge har James Pearce i The Athletic kastet mer lys over skaden til midtbanespilleren. Han skriver at det dreier seg om et hofteproblem. Thiago har bare startet åtte av 20 ligakamper for Liverpool denne sesongen.

Elliott vil snart trene med laget igjen

Med Naby Keita opptatt med Afrikamesterskapet og skaden til Thiago var det bra for Liverpool å ha Curtis Jones tilbake på banen med et innhopp fra benken på Stamford Bridge. Scouseren kan bli en viktig brikke for Jürgen Klopp i januar.

En annen midtbanespiller som snart vil være tilbake er Harvey Elliott. Stortalentet fikk som kjent ankelen ut av ledd i kampen mot Leeds i september. Pearce skriver at Elliott snart vil begynne å trene med laget igjen, etter fire måneder på sidelinja. Men tenåringen vil selvsagt trenge en del trening med laget før han kommer i form igjen.