«Målmaskinen» Fabinho:– Dette var bra for selvtilliten

Fabinho scoret kampens første mål i seieren mot Brentford. Dette er allerede sesongen hans i rødt med flest mål.

Liverpool hadde stanget og stanget mot Brentford-forsvaret, før Fabinho omsider fikk hull på byllen like før pause.

Trent Alexander-Arnolds hjørnespark gikk gjennom hele feltet og til Fabinho på bakre stolpe. Han vant sin duell, og headet ballen ned i hjørnet.

– Det var stort sett en veldig god kamp. Vi trengte denne seieren og disse tre poengene. Vi har to kamper før landskampene, og dette vil være bra for selvtilliten vår, sa Fabinho i et intervju vist på TV 2 etter kampen.

Etter kampen mot Crystal Palace neste helg drar Fabinho, Alisson Becker og keepertrener Claudio Taffarel til Brasil for to landskamper. Da skal de andre spillerne ha to ukers vinterpause.

Tre mål på en uke

Fabinho scoret to mål mot Shrewsbury Town forrige søndag. De kom også etter dødballer. Han scoret ingen mål forrige sesong – denne sesongen har han allerede scoret fire.

– Det er alltid viktig å score i førsteomgangen. Målet mitt rett før pause var veldig viktig for at vi skulle fortsette å presse dem for flere mål. Vi fikk det andre målet, og kunne spille med mye bedre selvtillit, og så fikk vi det tredje målet, sier han.

– Det er alltid fint å score her på Anfield. Når jeg kan hjelpe laget offensivt er det viktig for meg. Laget brukte ballen veldig bra.

Dette var den første ligakampen der Liverpool måtte klare seg uten Mohamed Salah, Sadio Mané og Naby Keita.

– De tre angrepsspillerne, Diogo, Bobby, og Ox spilte veldig bra. Vi scoret tre mål, og Taki Minamino kom inn og scoret. Det er en mulighet for alle til å vise seg frem, og det var det vi gjorde i dag.