– Diaz kan gjøre alt i angrepet, og har noe spesielt ved seg

Luis Diaz får strålende skussmål fra hjemlandet og fra Portugal.

Pipe Sierra var den aller første som kom med nyheten om at Liverpool gjør alvor av interessen sin for Luis Diaz.

De røde skal ha lagt inn et bud, og har kommet til enighet med både Porto og spilleren om de personlige betingelsene. Nå venter en medisinsk sjekk, som trolig vil finne sted i Argentina.

– Dersom den medisinske sjekken går bra, og alt papirarbeidet går i orden, vil dere få den beste colombianske spilleren. Diaz er en stor spiller, sier Pipe Sierra til The Anfield Wrap.

– Jeg vet at han er veldig glad for å komme til Liverpool, sier Sierra videre.

– Helt spesiell

Sky Sports News har intervjuet Filipe Dias, som er ekspert på portugisisk fotball. Han mener de røde nå kjøper den beste spilleren i Primeira Liga.

– Avtalen kommer til å gå i orden. Luis Diaz, den beste spilleren i den portugisiske ligaen, blir kjøpt av Liverpool. Jeg mener han er en slik spillertype som Klopp liker, sier han.

– Teknisk er han veldig, veldig begavet. Jeg mener han vil kunne oppnå større ting enn den portugisiske ligaen, det er jeg helt sikker på. Han er den beste colombianske spilleren for øyeblikket, og den beste spilleren i den portugisiske ligaen, sier han.

– Han kan gjøre alt i angrep. Han er ikke en midtspiss, men kan gjøre omtrent alt. Dette er en spiller som har noe spesielt ved seg. Jeg er ikke i tvil om at dersom ting går som det skal, vil han passe perfekt inn i Liverpool.

Diaz har i hovedsak blitt brukt på venstresiden i angrep, og trekker inn i banen der han får brukt sitt gode høyrebein.