Hadde kontakt med Klopp i pausen

Liverpools manager måtte sitte hjemme i isolasjon under gårsdagens kamp mot Chelsea.

Liverpool hadde ledet både 1-0 og 2-0 på Stamford Bridge, men lagene gikk til pause etter at vertene hadde utlignet med to mål på fire minutter før pause. Utligningen kom på overtid.

Denne gang fikk vi ikke se Jürgen Klopp spurte mot garderoben, slik han stort sett alltid gjør, for å være klar for pausepraten. Klopp satt hjemme i isolasjon etter en positiv covidtest, og det var assistentmanager Pep Lijnders som ledet laget.

Lijnders forteller at det var kommunikasjon med manageren i pausen på Stamford Bridge.

– Ja, vi har vært i kontakt de siste to dagene. Vi forberedte laget dagen før med alt det vi hadde, sier nederlenderen til LFCTV

Snakket til spillerne i pausen

Liverpool bekreftet at Klopp hadde testet positivt på lørdag, dagen før kampen på Stamford Bridge.

– Vi har forsøkt å gjøre det så naturlig som mulig for spillerne, slik at det ikke blir for stor forandring. Spillerne aksepterte det, og gjorde det veldig bra.

– Jeg og Jürgen var hele tiden i kontakt. Det var fint å høre ham i pausen, og det hørtes ut som han var okay, men han må selvsagt fokusere på helsen sin og bli bedre.

Lijnders kommer også til å lede laget mot Arsenal i den første semifinalen på Emirates Stadium på torsdag, ettersom Klopp fortsatt sitter i isolasjon.