Klopp var veldig godt fornøyd med samspillet til Conor Bradley og Kaide Gordon på høyresiden

Den ungdommelige høyreflanken til Liverpool satte virkelig preg på kampen.

Da Kaide Gordon utlignet til 1-1 mot Shrewsbury ble han den nest yngste spilleren gjennom tidene til å score mål for Liverpool, og den yngste gjennom tidene til å score mål for klubben i FA-cupen. Gordon er 17 år og 96 dager gammel. Dermed knuste han Sheyi Ojos gamle rekord. Ojo var 18 år og 125 dager da han scoret i verdens eldste klubbturnering for Liverpool.

Samtidig utmerket Conor Bradley seg med den målgivende pasningen til Gordon, og høyrebacken var også tredje sist på ballen da innbytter Roberto Firmino satte inn Liverpools tredje mål.

– Jeg er henrykt, selv om jeg vet at de to kan gjøre det enda bedre, for de er store talenter. Jeg er glad for det, og jeg er fornøyd med mye, sa Klopp om innsatsen til den unge duoen på høyresiden.

– Conor kan spille. Han kan bli veldig god i fremtiden. Og Kaide avslutter som en voksen spiller. Hans avslutninger er eksepsjonelt gode, men han er fortsatt bare en guttunge. Derfor har han mye han må forbedre seg på i den posisjonen. 

– Jeg er veldig glad på deres vegne, for måten de bidro på i dag. Det første målet var selvsagt deres mål, sammen med Elijah, som også bør være fornøyd i dag. Spesielt etter at vi flyttet ham over til venstrevingen. Da spilte han med mye større frihet, noe som var bra. Vi står igjen med så mange fine små historier etter dagens kamp, noe som er bra.

Behersket avslutning foran The Kop

Gordon var veldig rolig og behersket da han mottok ballen inne i feltet, vendte opp og satte ballen kontrollert i mål foran The Kop.

– Det er Kaide. Det er Kaide. Han er veldig rolig i slike situasjoner. Jeg skal ikke si at han alltid vil score i resten av sin karriere i slike situasjoner, men jeg er ganske sikker på at han vil score oftere enn han ikke vil gjøre det, for det er bare slik han er.

– Han har nese for mål, noe som er til stor hjelp. Noen fortalte meg at han er den nest yngste målscoreren i klubbens historie, noe som er helt eksepsjonelt. Men han har fortsatt en vei å gå. Kaide har tiden på sin side. Vi vil gi ham tid. Han vil få sine minutter på banen nå og da, dersom han jobber like hardt som han har gjort så langt. 

– Vi skal ikke glemme at han nylig var tilbake fra koronaisolasjon også. Jeg tror han hadde bare to eller tre skikkelige treningsøkter før dette. Da er det ikke enkelt å markere seg i en kamp slik som han gjorde, så det skal han ha honnør for.