Sky Sports:Liverpool har allerede avslått bud på Nat Phillips

Nathaniel Phillips og Neco Williams skal være tilgjengelig for overgang denne måneden.

Det er ingen hemmelighet at Nathaniel Phillips er tilgjengelig for overgang i dette vinduet. Det har både spilleren selv og manager Jürgen Klopp bekreftet.

Allerede skal det ha kommet et bud på 7 millioner pund for midtstopperen, rapporterer Vinny O’Connor, som er Sky Sports sin mann på Merseyside. 

Det er O’Connor som hver uke stiller Klopp de første spørsmålene når det er pressekonferanse på AXA Training Centre.

Budet skal være fra en Premier League-klubb. Phillips har blitt linket til klubber som West Ham, Newcastle og Burnley. Også Serie A-klubber skal ha vært i kontakt for å forhøre seg om 24-åringen. De røde håper på en sum opp mot 15 millioner pund for spilleren.

Phillips skal nå være tilbake i trening etter skade, men ikke i kontakttrening eller fysisk sammen med lagkameratene.

Følte seg klar for klubbskifte

Det var i midten av desember av Phillips fortalte at han ønsket å bytte klubb.

– Jeg ønsker å spille kamper. Det har vært tøft, for konkurransen for å komme inn på dette laget er tøff. Både jeg og manageren er enig at det beste for meg er å spille så mange kamper som mulig, sa han til Sky Sports 15. desember.

– Jeg tror du kunne se forrige sesong at jeg utviklet meg bra, sier Phillips videre.

– Jeg skal se hva som dukker opp i januar, og ta det derfra. For øyeblikket er det lite sannsynlig at jeg vil spille mange kamper for Liverpool, så dersom det dukker opp en mulighet for at jeg kan gå noe annet sted, og det passer for alle, så er det helt klart noe jeg vil være interessert i.

Jürgen Klopp har ikke lagt skjul på at han er veldig begeistret for Phillips.

– Han er en av de smarteste spillerne jeg har hatt noen gang. Han utviklet seg på stort sett alt, og han får ikke spille her. Livet er noen ganger urettferdig. Vi kan ikke holde han her for alltid, men det er klart at for øyeblikket trengte vi han her for å være trygge. Vi får se hva som skjer i vinter, sa Klopp tidligere samme måned

Williams kan også være tilgjengelig

Ifølge Sky Sports-journalisten er også Neco Williams tilgjengelig for en overgang denne måneden. Williams har spilt seks kamper for førstelaget denne sesongen, men har kun fått sju minutter i Premier League.

20-åringen er en del av den walisiske landslagstroppen, og håper å være en del av laget som skal møte Østerrike i playoff i mars. Derfor håper han på et utlån eller en permanent overgang denne måneden for å få mer spilletid.

Liverpool vil ikke gjøre noe forhastet salg av Williams, selv om de skjønner spillerens situasjon. De vil kun la høyrebacken gå dersom det riktige budet skulle komme. I fjor sommer var han linket til Southampton.