Oxlade-Chamberlain var skuffet over å ikke få starte mot gamleklubben

Klopp valgte en midtbane med Milner, Henderson og Fabinho.

Da Liverpool tok imot Arsenal i den første av to semifinaler i ligacupen, var Alex Oxlade-Chamberlain plassert på benken. Det var James Milner, Jordan Henderson og Fabinho som startet kampen.

Oxlade-Chamberlain spilte 198 kamper for Arsenal, og skal ha vært skuffet over at han ikke fikk starte.

– Jeg er veldig fornøyd med «Ox», men jeg vet at han var skuffet torsdag kveld. Jeg forstår det, 100 prosent. Jeg ville også vært det, sa Jürgen Klopp på den lukkede delen av fredagens pressekonferanse.

Trengte ham fra benken

Klopp forklarer at han følte at han trengte alternativer på benken som kunne komme inn og endre kampbildet. 28-åringen kom på banen de siste 15 minuttene.

– Tingen er, at med den situasjonen vi er inne i, så må vi tenke på hvordan vi starter og hvordan vi kan gjøre endringer. Kampen utviklet seg annerledes enn det vi forventet, sier han.

– «Ox» kunne ha startet. Han ser bra ut, og er i god form. For meg handlet det om å starte på den måten vi gjorde, og så hadde vi Curtis Jones og Oxlade som to offensive alternativer uansett hvor vi ønsket å bruke dem. Det er alt.

Oxlade-Chamberlain har spilt 24 kamper denne sesongen, scoret ett mål og hatt to målgivende, men bare 12 av kampene har vært fra start.

– Jeg er absolutt fornøyd med «Ox» om jeg skal være ærlig. Han er i god form, og det vil vi se i de neste ukene.

Liverpool - Brentford spilles onsdag kl. 15.00, og vises på TV 2 Sport Premium.