– Scoringen var veldig viktig for «Bobby». Jeg tror vi snart får se ham tilbake på sitt beste

Fabinho tror scoringen mot Shrewsbury forrige helg vil gi Roberto Firmino det løftet han trenger.

Roberto Firmino har vært plaget med skader denne sesongen, og de siste ukene har han også vært ute med covidsmitte.

Mot Shrewsbury kom han inn og scoret et frekt mål med hælen. Det tror Fabinho kan vise seg å bli viktig.

– Det var fint å se Bobby spille og score igjen. Det var et veldig fint mål, og et skikkelig «Bobby-mål» med hælen. Det er viktig for ham etter noen skader og etter at han ble covidsmittet. Det er bra for ham å få noen minutter og spille igjen, sier Fabinho til Liverpoolfc.com

– Nå har han muligheten til å spille to-tre kamper på rad, og det er veldig bra for ham. Vi vet at han er en veldig viktig spiller for oss.

– Han er en skikkelig god spiller med mye kvalitet, og med flere kamper vil han vise at han fortsatt er den samme Bobby. Jeg er sikker på at han vil score og være viktig for oss. Det er veldig bra at han er tilbake og i god form.

Firmino er ikke tatt ut i den brasilianske landslagstroppen til kampene i slutten av januar og starten av februar. Det er Fabinho og Alisson.

Nærmer seg Elliott-comeback

Fabinho får snart en ny medspiller tilbake på midtbanen. Harvey Elliott skal etter planen være tilbake i full trening i neste uke.

– Vi er veldig glade på hans vegne, for vi ser ham alltid på treningsfeltet og i garderoben, og han smiler alltid, sier Fabinho.

– Det har vært en vanskelig periode for ham etter skaden, men han jobber alltid hardt og gjør sitt beste for å være tilbake i best mulig form. Det blir veldig fint å få ham tilbake. Han er en som kan gjøre gode ting for laget. Forhåpentligvis er han snart tilbake og kan hjelpe oss.

Kreativiteten til Elliott vil trengs for et Liverpool som har slitt litt med å skape nok store sjanser den siste tiden. I den nevnte kampen mot Shrewsbury viste Fabinho at også han kan bidra med scoringer. Der scoret han to!

– For en nummer 6 er prioriteten å forsvare seg og jobbe med å bygge opp spillet, men dersom jeg kan være mer avgjørende på den andre delen av banen også med mål eller målgivende, vil jeg selvsagt være veldig fornøyd.

– Det var fint for meg å score to mål. Det var to mål som kom etter dødballer, men for selvtilliten og tiden fremover var det veldig bra for meg.

Liverpool - Brentford spilles kl. 15.00, og vises på TV 2 Sport Premium.