– Vi trenger ham desperat de kommende ukene

Jürgen Klopp er meget glad for å ha Takumi Minamino tilbake etter skade.

Takumi Minamino ble byttet inn for Max Woltman i pausen, og spilte andre omgang da Liverpool slo Shrewsbury 4-1 i FA-cupen på Anfield.

Japaneren måtte kaste inn håndkledet til kampen mot Leicester fjerde juledag med et lite muskelproblem, og gikk også glipp av kampen mot Chelsea. Men i dag var han altså tilbake. 

Og det er ikke tvil om at Minamino vil få spilletid i årets første måned, med karer som Mohamed Salah og Sadio Mané opptatt med spill i Afrikamesterskapet de kommende ukene.

– Taki har vært skadet. Det er alt. Det var ingen alvorlig skade, men alvorlig nok til at han ikke kunne spille. Slik er det bare, svarte Klopp på spørsmål om Minamino etter cupseieren.

Klopp likte innhoppet

– Det har ikke vært den lengste rehabiliteringen i livet hans, eller kanskje det forhåpentligvis har vært det. Men nå er han tilbake, og det er veldig viktig for hos.

– Han blir veldig, veldig viktig, spesielt siden vi har mange kamper som skal spilles, og vi vet alle at to av våre beste angripere ikke er her. Så det er bra å ha ham tilbake.

– Jeg likte veldig godt det Taki gjorde når han kom inn. Han er faktisk i veldig god form, selv om skaden har gitt ham et avbrekk. Slik er det. Men nå er han tilbake, og det er bra, for vi trenger ham desperat.