– Vi vet at vi kan spille mye bedre

Andy Robertson er offensiv før returoppgjøret mot Arsenal.

Torsdag kveld skal det avgjøres hvem som skal spille ligacupfinale mot Chelsea 27. februar. Arsenal og Liverpool skal kjempe om retten til en tur til Wembley når de møtes på Emirates. Etter det første oppgjøret på Anfield står det 0-0, og venstreback Andy Robertson er opptatt av å levere en bedre forestilling denne uken. 

– Det var en frustrerende kamp for oss, sier han om forrige ukes uavgjort. 

– Sannsynligvis var nok Arsenal-fansen mer fornøyd enn våre fans den kvelden. Det føltes nok som om de dro hjem med en ledelse. Men det er 0-0. Vi vet at vi kan spille mye bedre, sier han til liverpoolfc.com

Nytt kampbilde

27-åringen sier at kampbildet kommer til å bli annerledes på Emirates enn det var store deler av oppgjøret på Anfield. 

– Det røde kortet endret kampen, og de begynte å spille for 0-0. Det kan de ikke gjøre på torsdag, for de må også vinne om de har lyst til å gå videre. Begge trenger scoringer, sier han.

Derfor er det med en offensiv innstilling skotten og hans lagkamerater setter kursen mot London. 

– Vi ønsker selvsagt å komme til finalen, for dette er neste sjanse vi har til å vinne et trofé for klubben. Vi skal gi alt vi har, sier han.

Søndagens 3-0-seier over Brentford ble en solid opptur, der Robertson bidro med en målgivende pasning i tillegg til en sterk defensiv forestilling.

– Vi fikk med oss selvtillit foran mål og kan forhåpentligvis bruke det for å skape problemer for Arsenal. Men vi må også være like gode defensivt som vi var mot Brentford dersom vi skal komme oss til Wembley, sier han.