– Vi vet hvor bra Patrick har fått dem til å spille

James Milner har latt seg imponere av jobben hans tidligere lagkamerat Patrick Vieira har gjort i Crystal Palace.

James Milner sier at han ikke er overrasket over jobben hans tidligere lagkamerat Patrick Vieira har gjort i Crystal Palace. 36-åringen var lagkamerat med franskmannen i Manchester City ser frem til å møte Vieira igjen. 

– Vi vet fra hjemmekampen hvor bra Patrick har fått dem til å spille. Han gjør en strålende jobb der, sier Milner ifølge liverpoolfc.com

– Jeg var heldig som fikk spille med Patrick i Manchester City og vet hvor spesiell han var som spiller. Jeg vet hvilken mentalitet og hvilke ideer han prøver å få inn i klubben. Sesongen de har hatt så langt har vært god selv om de har vært uheldige og tapt noen poeng sent i kamper. Han gjør en fantastisk jobb, men forhåpentligvis går det ikke så bra for han i helgen, sier Milner.

Jakter gamleklubben

Milner er opptatt av å levere en god kamp før det blir en to ukers vinterpause i Premier League. Midtbanespilleren har ikke gitt opp kampen om ligagullet selv om gamleklubben Manchester City har opparbeidet en solid ledelse. 

Før runden er avstanden elleve poeng, men Liverpool har en kamp til gode. 

James Milner spilte sammen med Patrick Vieira i Manchester City.

James Milner spilte sammen med Patrick Vieira i Manchester City.

– Tabellen ser sånn ut når det er kamper til gode. Vi skal fremdeles spille mot dem. Men vi må som alltid bare konsentrere oss om oss selv. Vi må ikke henge oss opp i hva andre gjør eller hvor bra City spiller for tiden, sier han.

– Vi vet hvor gode de er. Det har vi sett de siste årene, blant annet ved å ta 97 poeng uten å vinne ligaen. Så vi vet hvor gode man må være for å stoppe dem, sier Milner. 

Han vil likevel ikke la seg stresse av rivalene. 

– Vi må sette våre mål og prøve å sette litt press på dem. De er et topplag, det vet vi. Men vi kan også sette sammen lange seiersrekker, sier Milner.