16-åringen fortsetter målshowet

Liverpool U18 tok en sterk seier lørdag.

Liverpool U18 - Stoke U18 3-2 (2-1), Kirkby: Liverpools U18-lag var lørdag formiddag i aksjon i toppoppgjør mot Stoke. De røde var nummer to på tabellen før oppgjøret, mens bortelaget var nummer tre.

Liverpool fikk en drømmestart da Jayden Danns scoret etter ni minutter, men så kom en kalddusj bare minuttet senere da Stoke utliknet.

Deretter var det duket for at målkongen Trent Kone-Doherty fikk vise seg frem. 16-åringen sendte Liverpool opp i ledelsen etter 19 minutter, et resultat som holdt seg til pause.

Stoke utliknet igjen etter en drøy time, før Kone-Doherty var på pletten igjen ti minutter før slutt og avgjorde kampen.

Seieren fører Marc Bridge-Wilkinsons gutter opp i 15 poeng etter sju kamper, og de ligger nå likt med serieleder Sunderland, som har en kamp mindre spilt.