Liverpool U18 vant – uten Ben Doak.

Blackburn U18 - Liverpool U18 1-2

Da lagoppstillingen til Liverpool U18 sin kamp mot Blackburn U18 kom lørdag formiddag, var det et navn som manglet. Det var Ben Doak, som har vært så god i det siste, og som ble matchvinner for U19-laget i UEFA Youth League mot Rangers på onsdag.

Kanskje er det fordi han skal spille U21-kamp på tirsdag. Det er i alle fall ikke meldt om noen skade foreløpig.

Marc Bridge-Wilkinsons lag kom bak 0-1 på bortebane i Blockhall Village, etter at de ikke klarte å klarere enn ball skikkelig. Harley O’Grady Macken avsluttet sikkert, og keeper Fabian Mrozek var sjanseløs, står det i kamprapporten fra Liverpoolfc.com. Kampen var på bortebane, og gikk ikke på LFCTV.

Trent Kone-Doherty var nære utligning fem minutter senere, men ballen gikk til side for mål. Han skulle få scoringen sin senere i omgangen, etter at Lewis Koumas hadde spilt ham ballen. Han skar innover, og skjøt lavt i mål bak Blackburns målvakt.

Seks minutter etter pause scoret Ranel Young fra kloss hold, og ga de røde ledelsen.

De siste 10 minuttene måtte Blackburn spille med 10 mann, etter at de fikk Charlie Olson utvist.

De unge røde er nummer to på tabellen etter seks serierunder. Med fire seire og to tap har de 12 poeng, og er tre poeng bak ledende Sunderland i Premier League U18 North.

Liverpool U18: Mrozek, Miles, Gyimah (Giblin, 81), Pinnington, Hayes-Green, Pilling, Young (Figueroa, 90), McConnell, Koumas, Laffey, Kone-Doherty.

Ubrukte reserver: Hewitson, Roberts, Samuels.