Ledet 3-1, men kollapset og tapte

Liverpool U18 så lenge ut til å ta en sterk seier over Manchester City, men så raknet det fullstendig mot slutten av kampen.

Liverpool U18 tapte lørdag 4-3 for Manchester City i U18 Premier League North, etter å hatt føringen i store deler av kampen på akademiet i Kirkby.

Det var gjestene som tok ledelsen, da Joel Ndala satte ballen i mål midtveis i førsteomgang, men to kjappe mål fra Lewis Koumas og Trent Kone-Doherty sørget for at Liverpool ledet 2-1 da lagene gikk til pause.

Koumas utlignet da han satte inn en retur fra keeper på sin egen heading etter et innlegg fra Francis Gyimah. Førstnevnte var også involvert i Liverpools neste mål, da han blokkerte City-keeper George Murray-Jones sin klarering og ballen havnet hos Kone-Doherty, som kunne sette lærkula lavt i nettet.

Koumas tomålsscorer

Koumas gjorde så sitt andre mål for dagen tidlig i annen omgang, da han satte et innlegg fra Ben Doak i mål ved nærmeste stolpe tre minutter ut i omgangen.

Liverpool ledet lenge 3-1, men City slo tilbake og tok alle tre poengene takket være scoringer av Justin Oboavwoduo, Jaden Heskey og Matthew Whittingham.

Førstnevnte reduserte til 3-2 etter 68 minutter, mens de to siste scoringene kom helt på tampen av kampen.

Kieran Morrison debuterte for Liverpools U18-lag i denne kampen.

Liverpools lag: Mrozek, Osborne, Gyimah (Giblin 82), Miles, Hayes-Green, Pinnington, Doak (Danns 66), McConnell, Koumas, Morrison, Kone-Doherty (Roberts 66).

Ubenyttede reserver: Hewitson, Figueroa.