Grusomt tap for Liverpool U18

Charlton Athletic U18 ble alt for sterke i Premier League Cup.

(Charlton U18 - Liverpool U18 8-1) Det ble en forferdelig ettermiddag for Liverpool U18, som tapte hele 8-1 for Charlton i Premier League Cup i ettermiddag.

Etter tre seiere av tre mulige i UEFA Youth League roterte manager Marc Bridge-Wilkinson kraftig på laget.

Ben Doak, som scoret i 4-1-seieren over Rangers i midtuken, var blant de som var sterkt savnet. Skotten skal isteden spille for Liverpool U21 i dag, og ble erstattet av Jayden Danns på U18-laget.

Kampen i hovedstaden utviklet seg til et mareritt for U18-laget, som slapp inn hele fem mål i første omgang.

Klarte ikke å score på straffespark

Bridge-Wilkinson tok grep i pausen, og satte inn Ranel Young og Iwan Roberts for Danns og Trent Kone-Doherty, og Liverpool fikk et reduseringsmål før minuttet var passert av andre omgang.

Gleden ble imidlertid kortvarig, da Charlton fortsatte å dominere kampen og ledet 7-1 da Liverpool fikk straffespark i sluttminuttene. McConnell klarte imidlertid ikke å sette ballen i mål, og vertene gikk rett i angrep og fastsatte sluttresultatet til 8-1.

Dette er ifølge This is Anfield det største tapet til Liverpool U18 siden de tapte 7-0 for Manchester City i 2016.

En ekstra malurt i begeret for Liverpool var det at innbytter Cody Pennington måtte ut igjen med skade da et kvarter gjenstod av kampen.

– Dette var ikke akkurat vår beste kamp. Jeg tror vi skal bruke et par dager på å reflektere over den, og la følelsene få roe seg før vi ser på videoen. Dette var tungt å svelge, men vi skal prøve å lære av dette, uttaler manager Bridge-Wilkinson til Liverpools offisielle nettside.

Liverpools siste gruppespillkamp i denne turneringen spilles mot Wolverhampton Wanderers den 5. november. I den første kampen i gruppen tapte de røde 3-1 for Tottenham i begynnelsen av september.

Liverpools lag: Hewitson; Miles, Pinnington, Hayes-Green, Giblin (Pennington 52, Gyimah 68); Laffey, Pilling, McConnell; Danns (Young 46), Kone-Doherty (Roberts 46), Koumas

Ubenyttet reserve: Trueman