19-åring uten førstelagserfaring har trent med førstelaget foran Forest-kampen

Dominic Corness er en venstrebeint midtbanespiller som også kan benyttes som venstreback.

Blant spillerne som deltok på førstelagets trening torsdag, som et ledd i oppkjøringen til lørdagens kamp mot Nottingham Forest, fant vi et ukjent fjes i førstelagssammenheng. Scouseren Dominic Corness er en venstrebeint midtbanespiller som signerte sin første profesjonelle kontrakt med Liverpool i februar i fjor.

2003-modellen kan også benyttes som venstreback. Han har vært tilsluttet Liverpools akademi siden han var fem år gammel, og er nå fast på U21-laget. Scouseren er en dødballekspert med godt overblikk.

Blir neppe å finne i kamptroppen

Corness står bokført med 29 kamper for U23-laget, noe som tilsvarer U21-laget denne sesongen. I tillegg har han 32 kamper for U18 og elleve kamper for U19-laget i UEFA Youth League.

Skadesituasjonen har begynt å lette for Liverpool både på midtbanen, der Curtis Jones og Alex Oxlade-Chamberlain er tilbake, og Naby Keita også er tilbake i trening, og på venstrebacken, der Andy Robertson er tilbake etter skade og Kostas Tsimikas er i god form. Derfor er det lite sannsynlig at Corness får en plass på benken mot Forest, selv om han deltok på torsdagens trening.

Nottingham Forest - Liverpool spilles på City Ground lørdag kl 13.30, og blir vist direkte på V sport PL og Viaplay.