Gerrard har fått sparken i Villa

I en kort og konsis melding på sine offisielle nettsider bekrefter Aston Villa at de har gitt Liverpool-legenden Steven Gerrard sparken som klubbens hovedtrener.

«Sacked in the morning» sang Fulham-fansen til Steven Gerrard etter at deres lag hadde slått Aston Villa 3-0, mens Villa-fansen sang «Steven Gerrard, get out of our club».

Aston Villa ventet imidlertid ikke til i morgen. På sine offisielle nettsider bekrefter nemlig Aston Villa Football Club at hovedtrener Steven Gerrard har forlatt klubben med umiddelbar effekt.

– Vi ønsker å takke Steven for hans harde arbeid og oppofrelse, og ønsker ham lykke til i fremtiden, siteres en talsmann for Birmingham-klubben.

Alt gikk galt

Det var lite eller ingenting som gikk Villas vei i kveldens kamp på Craven Cottage.

Aleksandar Mitrovic fremprovoserte et rødt kort på Douglas Luiz midtveis i annen omgang, og bare seks minutter senere dømte Michael Oliver straffespark for Fulham på en omtrent eksakt identisk hands som samme dommer ikke ga straffe til Liverpool på mot Arsenal.

Scoringene kom ved Reed etter 36 minutter, Mitrovic på straffespark etter 68 minutter og et selvmål av Mings etter 83 minutter. Det hører også med til historien at like før Fulham fikk sitt straffespark følte Villa seg snytt for et straffespark.

Villa er så vidt over nedrykksstreken etter elleve kamper, men bare på flere scorede mål enn Wolverhampton.

Fulham tok seg med dette resultatet helt opp i ryggen på Liverpool, bare poenget bak de røde. Men London-laget har spilt en kamp mer.