– Jeg måtte lagre det, se det tre-fire ganger, og så roe meg ned

Jude Bellingham ble overlykkelig da han fikk ros fra et av sine største idoler.

Det har vært mye snakk om Jude Bellingham og Liverpool de siste månedene. Det virker klart at Jürgen Klopp er veldig stor fan, og at de røde helt klart kommer til være med i kampen dersom 19-åringen blir tilgjengelig på overgangsmarkedet neste sommer.

Det snakkes om en prislapp på over 130 millioner pund – men det vil neppe skremme bort Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Manchester United eller Liverpool akkurat i dette tilfellet, for en spiller som kan ha minst 15 år igjen på toppnivå. Liverpool forsøkte å hente ham allerede da han var elleve.

Bellingham har blitt mye sammenlignet med Steven Gerrard, som er en spiller han har omtalt som sitt idol. I fjor sommer fikk han spørsmål om hvilken spiller uansett æra han ville byttet drakt med.

– Stevie G. Det er enkelt faktisk. Eller, det er ikke enkelt, for han og Wayne Rooney er definitivt nære. Men jeg tror jeg ville gått for Gerrard. Nummer 8, en lignende posisjon som meg, så ja, jeg ville trolig gått for ham, sa han den gang til Englands YouTube-konto

Gerrard elsker ham

Steven Gerrard har blitt intervjuet av Rio Ferdinand på BT Sport, der temaet var dagens midtbanespillere.

– Jeg elsker Jude Bellingham, jeg bare elsker ham, sa Gerrard på spørsmål fra Ferdinand da han skulle ramse opp de fem beste midtbanespillerne i verden akkurat nå. 

De andre han nevnte var Kevin de Bruyne, Mason Mount, Mateo Kovacic, Fabinho og Rodri.

Rosen fra Gerrard var noe Bellingham hadde fått med seg.

– Jeg så det. Noen sendte det til meg, og det var litt surrealistisk. Noen sendte meg klippet på telefonen min, så jeg lagret det med en gang og så det igjen tre-fire ganger, før jeg måtte roe meg selv ned, sier Dortmund-spilleren.

– Men når det er en av heltene dine som sier noe slikt om deg, så er det en god indikasjon på hvordan du gjør det, sier han videre.