U19 i UEFA Youth LeagueTil topps i gruppen

Liverpool U19 knuste Porto onsdag.

Onsdag tok Liverpool U19 imot Porto U19 på akademiet i Kirkby. Porto toppet gruppe B, og hadde en luke ned til Liverpool på tre poeng.

Med Curtis Jones som tilskuer på sidelinjen, gikk Marc Bridge-Wilkinsons lag ut og knuste Porto. Med en knallsterk 4-0-seier klatret Liverpool også forbi portugiserne innbyrdes, og begge lag står med 10 poeng før siste kamp i gruppespillet. Der kan Liverpool sikre avansementet dersom de slå AC Milan neste gang.

Dominic Corness scoret det første målet, etter at han ble spilt frem av James Norris. Like etter var Norris selv nære på å doble ledelsen.

På overtid av førsteomgangen tok Corness et smart frispark, og spilte til Stefan Bajcetic utenfor boksen. Han avsluttet via en motspiller lavt i mål.

Kaide Gordon, som dessverre ikke er registrert for spill med seniorlaget, var nære på å score et fantastisk mål ti minutter ut i andreomgangen. Woltman la på til 3-0, da han avsluttet høyt i mål.

På overtid la Norris på til 4-0 – og den overlegne seieren var i boks.

Liverpool U19: Mrozek, Bradley, Beck (Chambers, 85), Quansah, Koumetio, Bajcetic, Gordon, Corness, Woltman, Norris, Frauendorf (Musialowski, 70).

Ubrukte reserver: Davies, Cannonier, Mabaya, Clark, Miles.