– Fem uker er lenge for en som ikke er vant til å være skadet

Andy Robertson er glad for å være tilbake.

Vi må helt tilbake til 4-1-tapet mot Napoli 7. september for å finne forrige gang Andy Robertson startet en fotballkamp, og onsdagens 23 minutter som innbytter mot Rangers var han første siden fadesen i Italia. 

Denne gangen ble det en langt hyggeligere kveld, og skotten sier at det var veldig godt å være tilbake på banen etter kneskaden.

– Fem uker er veldig lenge for en som ikke er vant til å være skadet, sier han til liverpoolfc.com

– Det var viktig å ta seg god tid og la skaden leges, og så handlet det om å komme tilbake på banen så fort som mulig - slik det alltid er. Jeg er ikke veldig tålmodig og jeg ville komme meg ut av behandlingsrommet så fort som mulig, men jeg måtte være forsiktig denne gangen, sier 28-åringen. 

Vil fortsette

Det ble en langt hyggeligere kveld i Robertsons hjemland enn det gjorde i Champions League-åpningen i Italia for en drøy måned siden, og venstrebacken håper nå å følge opp 7-1-seieren med en god kamp mot Manchester City på søndag. 

– Kampene mot Manchester City er alltid vanskelige. De er et fantastisk lag og er i tillegg i veldig god form, sier han. 

– Det blir vanskelig å møte dem, men på vårt beste kan vi hevde oss - da kan vi slå alle lag, og det er det vi må gå for. Er vi ikke på vårt beste blir det imidlertid tøft, legger Robbo til. 

Han sier at laget tar med seg selvtillit fra onsdagens bortekamp i Champions League. 

– Et stort resultat for oss. Vi hadde en litt rotete start og de tok ledelsen, men vi fikk roet det ned med utlikningen, og derfra og ut dominerte og kontrollerte vi kampen, sier han.