Konate trodde ikke helt på det Klopp sa til ham før han signerte – men gjør det nå

Franskmannen avslutter gjerne karrieren i Liverpool.

I fjor sommer kjøpte Liverpool midtstopperen Ibrahima Konaté for 36 millioner pund. Franskmannen ble fort en publikumsfavoritt, og spilte 29 kamper i sin første sesong for de røde.

Denne sesongen har han gått skadet siden han fikk en smell i sommerens siste treningskamp mot Strasbourg, men er nå tilbake i full trening, og satt på benken mot Rangers på tirsdag.

Han har gitt et intervju med Onze Mondial, der han snakker om hvordan tiden i Liverpool har vært så langt. 

– Liverpool er et fantastisk sted, og det er en mytisk klubb. Jeg husker før jeg signerte at jeg snakket med manageren på telefonen. Han sa til meg: «Dagen du signerer for Liverpool vil ikke ting lenger være det samme for deg. Livet ditt vil endre seg. Uansett hvor du reiser i verden, så vil du selv se det jeg forteller deg», forteller 23-åringen fra samtalen med Klopp.

Han innrømmer at han ikke helt trodde på det.

– I hodet mitt tenkte jeg: «Okei, greit, det er en utrolig klubb med en flott historie, men rolig nå», sier han.

Han forteller at Klopp fikk rett.

– Jeg reiste, og dro til Zanzibar i sommer, og det ble tatt minst 50 bilder av meg til dagen. Da tenkte jeg tilbake på det han sa, og tenkte «dette er galskap».

Avslutter gjerne karrieren i Liverpool

Midtstopperen trives så godt at han ikke ser noe i veien for at Liverpool blir hans siste klubb i karrieren.

– Jeg er 23, og dette er en klubb der jeg kan ende karrieren min. Klubben er blant de tre beste i verden. Men du må også ha kvalitet for å kunne avslutte karrieren her!, sier han.

– Som barn visste jeg at Liverpool var en stor klubb, men jeg så ikke for meg det på denne måten. Det er langt over forventningene mine, på alle måter.

– I dag er jeg i Liverpool, og sannheten er at jeg sliter med å se noen bedre klubb. Når du er her, så har du alt. En stor klubb, med en flott historie, som alltid er med i kampen om å vinne Champions League, Premier League og alle de andre troféene, med strålende supportere.