Full skadeoppdatering: Jota er tilbake og Thiago rett rundt hjørnet. Keita er langt unna

Jürgen Klopp kom med skadeoppdatering og opplyste samtidig at Arthur trolig ikke spiller mot Everton.

– Wow, vi har fremdeles mange skader, sa Jürgen Klopp da han ble bedt om å gå gjennom listen over de skadede spillerne og når vi kan forvente å se dem tilbake på banen. Han opplyste også at papirarbeidet for Arthur trolig ikke blir levert i tide til at han rekker å bli med mot Everton. 

Manageren kom med både gode og dårlige nyheter, og vi kan begynne med de to beste, som dreier seg om Diogo Jota og Thiago Alcantara. 

Jota var tilbake i full trening torsdag og skal trene igjen med laget fredag. Det betyr at han er høyaktuell for en plass i troppen til lørdagens kamp mot Everton. 

– Vi får se om han er involvert i morgen. I så fall blir det første gang denne sesongen vi har fem angrepsspillere, sa Klopp. 

Thiago er på sin side ventet tilbake i trening fra og med mandag og kan bli klar til kampene mot Napoli og Wolves neste uke.

Vi minner også om at suspensjonen til Darwin Nunez nå er over og at han er med i kamptroppen. Om han starter gjenstår å se. 

Dårlig nytt for Keita

Så langt har vi ikke fått noen detaljer rundt Naby Keita sin skade, men i dag kom Klopp med en oppdatering, og det lover ikke godt. 

– En muskelskade for Keita, det samme som for Ox. De kommer til å være ute en stund, sa Klopp. 

Jordan Henderson måtte ut med en hamstringskade mot Newcastle på onsdag, og klubben har ikke fått resultater på undersøkelsene ennå. Han spiller ikke mot Everton og kan risikere å miste de fem neste kampene.

Klopp kom også med en oppdatering på Calvin Ramsay og Ibou Konaté. 

– Calvin er fremdeles ute, men nærmer seg stadig. Ibou er tilbake rundt landslagspausen, sa Klopp. 

Liverpool skal spille fem kamper på femten dager før sesongens første landslagssamling i slutten av måneden. Everton, Napoli, Wolves, Ajax og Chelsea er motstandere.