Jota er trolig tilbake i trening på torsdag

Det lysner stadig på skadefronten for Liverpool.

Jürgen Klopp og Liverpool har fått noen gode skadenyheter allerede denne uken. Mandag var Joel Matip og Curtis Jones i full trening igjen etter å ha vært ute med skade de siste ukene, og duoen er aktuelle til onsdagens kamp mot Newcastle på Anfield. Calvin Ramsay dukket også oppå treningsbildene, men han trenger litt tid etter å ha gått glipp av hele sesongoppkjøringen. 

En annen som vil trenge tid er Diogo Jota, men torsdag kan portugiseren endelig begynne å trene for fullt igjen etter at også han har vært skadet stort sett hele sommeren. Det opplyste Jürgen Klopp på tirsdagens pressekonferanse. 

Thiago Alcantara nærmer seg også trening igjen, noe som betyr at det er de mest optimistiske prognosene som slår til når det gjelder hans skade. Kanskje vil neste uke være et realistisk mål for spanjolen.

Også Caoimhin Kelleher er i gang med trening igjen, opplyste Klopp. 

Han nevnte ikke Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain eller Ibrahima Konaté, noe som betyr at de trolig ikke kommer tilbake med det første. Darwin Nunez soner sin siste kamp med suspensjon onsdag og er tilbake mot Everton lørdag.