Muskelproblem for Firmino - kan være klar til United-kampen

Roberto Firmino er den av spillerne på den lange skadelisten som har et håp om å bli klar til mandag.

Roberto Firmino var en av mange spillere som pådro seg smeller i forrige uke, og skadelisten til Liverpool teller nå ni mann - pluss suspenderte Darwin Nunez. 

Firmino var den siste som ble erklært utilgjengelig til kampen mot Crystal Palace, men han kan også være den første til å bli klar til kamp igjen - forhåpentligvis allerede mot Manchester United mandag. 

I en skadeoppdatering opplyser journalist Neil Jones i Goal at det var et muskelproblem som gjorde at brasilianeren stod over sesongens første hjemmekamp. Jürgen Klopp og det medisinske apparatet bestemte seg for å være føre var, og 30-åringens skade er ikke alvorlig. Jones skriver at Firmino bør være klar til mandag. 

Ramsay på bedringens vei

En mann vi ikke har sett snurten av i sommer er høyrebacken Calvin Ramsay, som ble kjøpt fra Aberdeen tidlig i overgangsvinduet. Da oppkjøringen skulle sparkes i gang ble det oppdaget en skade man ikke kjente til tidligere, og Ramsay har fremdeles til gode å trene normalt med sine nye lagkamerater.  

Ifølge Goal nærmer han seg trening igjen, og snart kan han forhåpentligvis få minutter for U21-laget. 

I artikkelen er det optimisme å spore på vegne av flere av spillerne. Håpet er at Joel Matip, Caoimhin Kelleher, Kaide Gordon, Curtis Jones og kanskje også Diogo Jota blir klare igjen før august er omme. 

September er håpet for Thiago Alcantara og Ibrahima Konaté, mens oktober virker som et mer realistisk tidspunkt for comeback når det gjelder Alex Oxlade-Chamberlain.