– Man kan tro det har vært en heks på besøk

Liverpool har betydelige skadeproblemer bare et par uker inne i den nye sesongen.

Liverpool måtte stille uten Joel Matip og Roberto Firmino i troppen mot Crystal Palace, i tillegg til alle skadene de røde hadde fra tidligere.

Jürgen Klopp kunne avsløre at en lyskestrekk vil holde Matip ute i et par uker. Roberto Firmino tok han ikke med i troppen for å være føre var.  Joe Gomez og Jordan Henderson ble plassert på innbytterbenken fordi de også slet med skader. 

– Joel vil være ute i to uker. Vi får se hvordan det går, sa Klopp til pressen etter 1-1 mot Palace.

– Denne uken har vært helt sprø. Man kan tro det har vært en heks på besøk. Hver eneste dag er det noen som har fått en ny skade på trening av de merkeligste årsaker.

Gomez og Henderson spilte med skader

– Til slutt valgte vi å ikke starte med Joey. Nat gjorde det bra, det må jeg si. Joey startet ikke fordi han bare hadde en treningsøkt før kampen, den i går. Han fikk noen små problemer tidlig i uken.

– Bobby rakk ikke kampen. Hendo fikk vi informasjon om at hadde litt problemer i dag tidlig, så vi hadde betenkeligheter med å bruke ham for lenge. Derfor brukte vi ham ikke lenger. 

Kaptein Henderson ble satt inn samtidig med Gomez og Kostas Tsimikas, 63 minutter ut i kampen.

Se høydepunktene fra kampen

– Det er situasjonen. Det var ikke så kult. Men jeg likte måten vi spilte på. Det gjorde jeg virkelig. Slik er det.

– Vi ønsker å kjempe, og jeg så mange som kjempet. Vi spilte tidvis veldig bra. Det var mange gode prestasjoner, og jeg likte det. Vi spilte uavgjort. La oss se fremover.

Fra før har Liverpool Caoimhin Kelleher, Calvin Ramsay, Ibrahima Konate, Thiago Alcantara, Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones og Diogo Jota ute med skader.