– Jeg vil la han være alene en natt, og snakke med ham i morgen

Jürgen Klopp var selvsagt ikke begeistret over at Darwin Nunez pådro seg rødt kort, men tyskeren syntes hans lag presterte en langt bedre kamp mot Crystal Palace enn i ligaåpningen mot Fulham.

– Dette var en veldig god prestasjon av oss. Dersom vi tar i betraktning omstendighetene vi har måttet håndtere den siste uken, så klarte vi likevel å mønstre et skikkelig lag, sette motstanderen under press, og publikum var på plass, sa Jürgen Klopp etter 1-1 mot Crystal Palace i sesongens første hjemmekamp.

Darwin Nunez pådro seg et håpløst rødt kort like før timen var spilt, da han stanget til danske Joachim Andersen.

Joachim Andersen forklarer hvordan han opplevde Nunez-skallingen

– Vi startet kampen veldig godt. Akkurat slik vi ønsket. Vi viste stor vilje. Alt var der. Vi var uheldig i noen situasjoner. Kampplanen til Palace var tydeligvis å spille med fem bak, få mange mann bak ballen og kontre. Det var vanskelig å håndtere farten til Zaha. 

– Vi lå under 1-0 til pause, men hadde en positiv følelse. Vi visste vi kunne klare å snu kampen. Vi ønsker å være smartere, men ganske tidlig i andre omgang blir Darwin utvist. Det var selvsagt ikke så kult. Det var ikke ok, sa tyskeren.

– Jeg skulle ønsket jeg hadde fortalt ham tidligere at han kan få rødt kort for slikt som dette. Nå må vi klare oss uten ham i tre kamper, og da har vi tid til å fortelle ham det.

– Jeg kan ikke nekte for at det der er et rødt kort. Jeg vil la han være alene en natt, og snakke med ham i morgen.

Fornøyd med reaksjonen på utvisningen

– Reaksjonen fra laget var helt enestående. Vi scoret ett mål, og fikk publikum med oss. Spillerne ga alt ute på banen, så jeg er helt klart ikke skuffet over dem. Jeg tar ikke dette for gitt. Guttene viste at de virkelig ønsket å vinne kampen.

Klopp kastet innpå spillere som Kostas Tsimikas, Joe Gomez og Jordan Henderson like etter utvisningen, og satte senere inn Fabio Carvalho.

– Det var klart at Palace bare ville kontre, så vi trengte friske bein, med Joey, Kostas og Fabio som også kom inn.