Spillerbørs og folkebørsDarwin Nunez kan takke Luis Diaz for at kvelden ikke ble helsvart

Liverpool måtte avslutte kampen med ti mann, men berget i det minste det ene poenget takket være Luis Diaz sin perle av et langskudd.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker6

Kommer ikke ned på Zaha sin gode avslutning som gir gjestene ledelsen. Er god når samme mann kommer alene mot ham senere i første omgang. Gjør ellers en grei jobb, og forsøker å bidra offensivt i sluttminuttene.

Trent Alexander-Arnold7

En sterk kandidat til Liverpools beste, med et fantastisk pasningsrepertoar. Hans mange gode serveringer og gode offensive bidrag hadde fortjent minst en assist.

Nathaniel Phillips4

Klarer ikke å sette Zaha i offside når Palace tar ledelsen, og blir da liggende bak sin makker Virgil van Dijk. Slet en del med Zahas kjappe bein, og kom på etterskudd i flere situasjoner.

Virgil van Dijk5

Nederlenderen er et stykke unna toppformen, og klarer ikke helt å få tak på Zaha han heller. Slår noen gode langpasninger, og forsøker seg på et veldig optimistisk langskudd.

Andy Robertson5

Har gode offensive bidrag før pause, men tidvis rufsete defensivt, og Klopp velger å sette inn Tsimikas for skotten etter drøye timen.

Fabinho5

Brasilianeren får en tå på mye, men virker likevel å være et stykke unna toppformen.

James Milner5

Overraskende valgt fra start og som kaptein. Får en kjempesjanse i åpningsminuttet, men setter ballen over. Har litt tempoproblemer, og byttes ut til fordel for Henderson etter drøye timen.

Harvey Elliott7

Livlig, med gode offensive bidrag gjennom hele kampen. Var det friskt pust i lagdelen, og vil bli viktig om han fortsetter slik i Thiagos skadefravær.

Mohamed Salah6

Slår flere gode pasninger til bedre plasserte medspillere, men avslutningene går like utenfor denne gangen.

Darwin Nunez3

Bommer på tre kjempesjanser, og mister fullstendig hodet i duellen med Andersen og blir utvist. Setter dermed sine lagkamerater i en svært vanskelig situasjon.

Luis Diaz7

Sugende løp både offensivt og defensivt, og redder ett poeng med et kjempeskudd. Skulle muligens også hatt et straffespark.

Kostas Tsimikas

Har et positivt innhopp etter sitt skadeavbrekk.

Jordan Henderson

Litt merkelig at kapteinen ikke starter kampen. Gjør et positivt innhopp.

Joe Gomez

Gjør en helt grei stopperjobb når han erstatter Phillips etter en drøy time.

Fabio Carvalho

Kunne ha blitt den store helten, men hans volley like før slutt gikk dessverre noen centimetre utenfor stolpen.

Jürgen Klopp5

Et litt merkelig valg å vrake Joe Gomez og Jordan Henderson til fordel for Nat Phillips og James Milner, men Liverpool leverer en forrykende førsteomgang med hans startellever. At Darwin Nunez mister hodet og blir utvist ødelegger nok mye for tyskerens kampplan etter pause.