«Liverpool er en gjestfri by, så det gir mening at vi er en gjestfri klubb»

Jürgen Klopp skriver om nysigneringene i kampprogrammet før sesongens første hjemmekamp.

Det er duket for sesongens første kampprogram, og det betyr også sesongens første ord fra manager Jürgen Klopp inn mot kveldens kamp mot Crystal Palace. I kampprogrammet skriver Klopp om hvordan de tre nye spillerne Darwin Nunez, Calvin Ramsay og Fabio Carvalho har funnet seg til rette, og litt om hvordan han håper sesongen skal gå. 

Her er det oversatt et utdrag fra Klopps tekst i kampprogrammet. 

«Det er noen nye fjes i troppen, og vi skal bli kjent med alle. Hvis det ikke skjer i kveld, så vil det definitivt skje etter hvert utover i sesongen», skriver han. 

«Noe som er veldig positivt er at de allerede finner seg til rette i nye omgivelser, både i klubben, byen og i garderoben. Liverpool er en gjestfri by, så det gir mening at vi er en gjestfri klubb. Jeg trenger ikke å be supporterne om å gi dem en varm velkomst, enten det er snakk om spillere som har vært her i en måned eller i et tiår», skriver Klopp. 

Samhold er viktig

«Det samholdet er like viktig nå som det var da jeg kom hit og i forrige sesong da vi sammen kjempet på fire fronter til den aller siste dagen. Talent og hardt arbeid var i hjertet av alt vi gjorde og oppnådde, men jeg har vært i sporten lenge nok til å vite at samhold er vel så viktig», skriver Klopp. 

«Det å være én klubb - supportere og lag sammen - gir oss så mye. Jeg vet ikke om det er mulig, men se for deg hvordan det ville vært om vi kunne bygd videre på dette. Det krever mye, men vi kan like godt gi det et forsøk». 

«Dette er bare kamp nummer to. Det er fremdeles så mye fotball som skal spilles og så mange ting som kan skje mellom nå og sesongslutt at det ikke er noe poeng i å komme med noen spådommer. Men det jeg kan love er at vi skal fortsette å jobbe så hardt som mulig for å bli så gode som mulig». 

«Selv det gir oss ikke garanti for suksess, men det gir oss muligheten. Det har ikke vært så verst frem til nå, så la oss fortsette».