– Dette er strålende nytt, både for oss og for Harvey

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med nyhetene om at Elliott har signert en ny avtale.

Torsdag signerte Harvey Elliott sin tredje profesjonelle kontrakt med Liverpool. Den nye kontrakten går ikke ut før sommeren 2027, og betyr at vi har fem nye år i vente med klubbens nummer 19.

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med at unggutten har signert.

– Det er så mye å like med dette. For oss som klubb får vi fortsette reisen vår med en spesiell ung spiller, som allerede har hatt en stor innflytelse i Liverpool FC, sier Klopp til liverpoolfc.com

– For Harvey, så får han fortsette å utvikle seg, forbedre seg, og forhåpentligvis oppfylle det fantastiske talentet han har, i klubben han alltid har holdt med. Hva er det ikke å like?

Gleder seg til å se utviklingen

Med kontrakt til 2027, vil Elliott være bundet til Anfield til sesongen etter at managerens nåværende kontrakt går ut.

Klopp forteller at han gleder seg til å se hvordan 19-åringen utvikler seg.

– Harvey fikk en stor smell forrige sesong, men som med alle erfaringer han har hatt så langt, brukte han det til å vokse som person og spiller. Det har alltid vært åpenbart at han har vært en god fotballspiller, men for å ta de neste stegene handler det alltid om å bruke informasjonen og erfaringen for å vokse, og det er akkurat det Harvey gjør, sier han.

– Nå handler det om at han må fortsette å nyte fotballen sin like mye som vi liker å se at han utvikler seg. Det er en spennende tid for både ham og for oss.