Elliott kan bli den neste som belønnes med ny kontrakt

Det er kun et år siden sist Harvey Elliott signerte en ny avtale.

I juli i fjor sommer signerte Harvey Elliott en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. Det var en femårskontrakt, som går ut 30. juni 2026.

Allerede nå skal klubben være klar for å tilby 19-åringen en ny og forbedret avtale, rapporterer Dominic King i Daily Mail.

King har fulgt LFC tett i 13 år. Først i lokalavisen Liverpool Echo, og så i tabloiden Daily Mail.

Klubben ønsker å belønne ham med bedre økonomiske betingelser, og vil ha ham på en lenger avtale. Denne sommeren har James Milner, Mohamed Salah, Joe Gomez og Diogo Jota signert nye avtaler med klubben.

Elliott blir ikke 20 år før i april.

Kan få mer spilletid fremover

Siden den forrige kontrakten ble signert etter at han returnerte fra utlån i Blackburn, har Elliott vært del av Liverpools førstelagstropp.

Han startet forrige sesong glimrende, før han fikk en skrekkskade mot Leeds United. Han var tilbake i spill allerede i februar. Det ble lite spilletid utover våren, men denne sommeren har han kommet tidlig tilbake for pre-season for å sørge for at han er klar for å vise seg frem igjen. Etter gode prestasjoner i pre-season

Han hadde et godt innhopp mot sin gamle klubb Fulham i sesongpremieren på lørdag, og det var hans pasning til Mohamed Salah som åpnet opp for Liverpools første scoring, da Salah fant Darwin Nunez inne i feltet og Fulham endelig var i ubalanse.

Totalt har han spilt 22 kamper for de røde. Med Thiago Alcantaras skade i tillegg til Alex Oxlade-Chamberlain og Curtis Jones som er ute, vil han trolig få flere sjanser til å vise seg frem den neste måneden.