– Hvem bedre å starte med enn City?

19-åringen Harvey Elliott kunne ikke tenkt seg en bedre sesongstart enn å kjempe om sølvtøy mot Manchester City.

– Det er supert å starte sesongen med å potensielt vinne sølvtøy, sier en kampsugen Harvey Elliott til Liverpoolfc.com.

– Hvem bedre å starte med enn City? Det vil bli en flott test for oss.

God stemning tross tap

19-åringen startet fremme, sammen med de ferske gutta Fábio Carvalho og Darwin Núñez, på onsdag, men trioen måtte gå målløse av Red Bull Arena i Salzburg.

– Stemningen er fin i garderoben. Det er ikke bra å tape men vi kan ta med oss mye positivt og vi kom hvertfall i situasjoner hvor vi kunne ha omsatt sjansene. La oss håpe at vi kan gjøre det i helga.

HAR SETT FRISH OG FRESH UT: Med Harvey Elliott spilleklar og tilgjengelig igjen, kan det bli en opptur for Liverpool i år.

HAR SETT FRISH OG FRESH UT: Med Harvey Elliott spilleklar og tilgjengelig igjen, kan det bli en opptur for Liverpool i år.

– Vi må sørge for at vi restituerer nå og reflekterer over denne kampen, og tenker på hvordan City kommer til å spille og hvordan de vil angripe oss, og sørge for at vi er med fra start.

Handler om å starte bra

Når Community Shield er ferdiggjort er det ei uke til laget serieåpner på Craven Cottage, hvor Marco Silva venter med sine menn. De røde er det første laget i historien som møter en nyopprykket lag, fire år på rad, i premieren.

– Forhåpentligvis kan vi slå til mot Fulham og starte sesongen med en god seier. Men vi fokuserer på City nå, det er den neste kampen og det neste målet er å sørge for at vi går ut der og vinner.

Etter å ha spilt kamper i Thailand, Singapore, Tyskland og Østerrike, gleder unggutten seg til å spille på britisk jord igjen.

– Å kunne spille i England igjen, hjemlig jord sånn sett foran hjemmefansen i England igjen, vi er alle begeistret og kan ikke vente med å levere en forestilling foran våre egne.

Community Shield lørdag ser du på V Sport 1 og Viaplay.