Harvey Elliott om ferien og oppkjøringen:– Jeg har mistet en del vekt

Harvey Elliott elsker å dra på seg Liverpool-drakten! I sommer har unggutten gjort alt i sin makt for å fortsette fotballeventyret sitt på Anfield.

Harvey Elliott har virkelig vist så langt i oppkjøringen hvorfor Jürgen Klopp kalte ham en ny signering for et par uker siden. 19-åringen virker å være i kjempeslag inn mot sesongen, og det overrasker ingen om han blir å se på banen fra start mot Manchester City neste helg.

Han har vært en av de spillerne som har vist seg frem mest i sommer. Det er fortsatt uvisst om Elliott blir å se på vingen i fremtiden eller sentralt på midtbanen, men det er ingen tvil om at engelskmannen har talent i begge posisjoner. 

I sommer tilbrakte 19-åringen ferien i USA, men unggutten har virkelig ikke langt på stranden hele dagen. Han vil nemlig vise at han hører hjemme i førsteelleveren til Jürgen Klopp.

– Jeg må bevise meg ovenfor treneren og putte meg selv i en posisjon hvor jeg kan få så mange minutter som mulig. Jeg trives med fotballen igjen. Min aller største drøm har vært å ta på meg Liverpool-drakten, sier Elliott til The Athletic.

I KJEMPESLAG: Harvey Elliott ble kåret til banens beste mot Crystal Palace etter en flott oppvisning. Han var også en av de beste mot Manchester United.

I KJEMPESLAG: Harvey Elliott ble kåret til banens beste mot Crystal Palace etter en flott oppvisning. Han var også en av de beste mot Manchester United.

Nådde sitt personlige mål

19-åringen har virkelig tatt grep om fysikken sin både før og under oppkjøringen denne sommeren. Han virker litt lettere i steget. Denne sesongen kan han få sitt virkelige gjennombrudd i Liverpool.

– Jeg har gjort litt mer arbeid i forhold til fysikken denne sommeren for å komme sterkere tilbake. Jeg har blant annet mistet en del vekt. Jeg hadde et mål forrige sesong, som jeg nådde, og nå har jeg gjort det igjen, forteller han.

Det hadde ikke vært et normalt Elliott-intervju om han ikke hadde blitt spurt om sin gamle og nye lagkompis Fabio Carvalho. De to ungguttene kjemper om de samme plassene i førsteelleveren.

– Jeg er sikker på at Fabio (Carvalho) vil vise alle hvorfor Liverpool signerte ham. Jeg har kjent han i flere år og vi har holdt kontakten etter jeg forsvant fra Fulham. Det er spesielt å spille sammen med ham igjen, avslutter han.

Liverpool, Elliott og Carvalho møter RB Leipzig torsdag klokken 19.15. Kampen sendes på VG+ Sport og LFCTV.