Harvey Elliott er sikker på at Liverpool har skutt gullfuglen

Liverpools gullgutt tror Jürgen Klopp og de røde har fått tak i en fremtidig verdensstjerne i Fabio Carvalho.

Harvey Elliott startet sin oppkjøring på Merseyside i forrige uke, og der møtte han på et kjent fjes. Fabio Carvalho har, som Elliott, gått akademiveien til Fulham før overgangen til de røde. 19-åringen, som alt har to sesonger bak seg i Liverpool, er klar for å ta opp kampen mot portugiseren og resten av midtbanen i jakten på mer spilletid. 

– Det kommer ikke til å bli lett selvfølgelig, for vi har nye og veldig gode spillere som har kommet. Det vil jo en enda større konkurranse om plassene, men det er jeg helt klar for, sier Elliott til liverpoolfc.com.

De to ungguttene blir nok i Liverpool denne sesongen, og med ingen ny midtbanespiller inn kan det åpne vei for at de to kan blomstre på førstelaget. Elliott slår virkelig på stortrommen når han blir spurt om hans tidligere lagkamerat i Fulham.

– Han er en fin fyr og vi har selvfølgelig snakket en del sammen. Og ikke minst er han en fantastisk fotballspiller, men det får dere se selv om et par dager. Han er virkelig ekstatisk over å være her.

– Vi har virkelig en superstjerne i våre hender og jeg kan ikke vente med å spille ved siden av ham på banen, forteller Elliott om Carvalho.

GODT HUMØR: Ifølge Harvey Elliott har Fabio Carvalho kommet seg godt inn i gruppen, uten hans hjelp.

GODT HUMØR: Ifølge Harvey Elliott har Fabio Carvalho kommet seg godt inn i gruppen, uten hans hjelp.

Har store planer for den kommende sesongen

Elliott har også store planer for sin egen sesong. Fjoråret ble til dels ødelagt av den stygge skaden han pådro seg mot Leeds. Selv om vi så glimt av hans briljans etter det ble det, som for Curtis Jones, begrenset med spilletid for unggutten.

– Den forrige sesongen gikk ikke helt slik som jeg hadde håpet på med tanker på skader og slikt. Når det er sagt hadde vi en fantastisk sesong som lag, sier 19-åringen.

Det er ingen tvil om at engelskmannen har store forhåpninger inn mot denne sesongen, selv om han sier det med et glimt i øyet! 

Om Elliott skal klare 10, 15 eller 20 ligamål denne sesongen gjenstår å se, men unggutten har aldri følt seg i bedre form enn han er i akkurat nå.

– Jeg føler at jeg har trent hardere i denne oppkjøringen, spesielt med tanker på hvor store denne sesongen blir. Men samtidig har jeg hatt en god pause, så jeg har ikke overtrent heller, sier han.

For øyeblikket er alle øyne rettet mot Liverpools kommende oppkjøringskamp mot Manchester United, og Elliott virker å være ekstremt fornøyd med sin tilværelse som en av 37 spillere på Liverpools Asia-turné. 

– Å være på turné over hele verden er en ting, men å gjøre det med Liverpool, foran all denne fansen. Hva mer kan du ønske deg?

Liverpool møter Manchester United klokken 15.00 tirsdag. Kampen sendes på V Sport 1.