Bekreftet: Elliott til 2027!

Harvey Elliott har signert en ny og forbedret kontrakt med Liverpool

Liverpool FC bekrefter at Harvey Elliott har signert en ny langtidskontrakt med klubben. 

Spilleren signerte på en ny femårskontrakt for kun et år siden, men har nå skrevet under på en lenger kontrakt som vil se ham få bedre lønn.

Det rapporteres at avtalen vil være til sommeren 2027.

Denne sesongen har han tatt over draktnummer 19 i klubben, og etter en god sesongoppkjøring ble han sentral i sesongpremieren mot Fulham, da han spilte pasningen som åpnet opp og gjorde at Liverpool etterhvert fant veien til nettmaskene. Med de mange skadene klubben har på midtbanen, vil han med all sannsynlighet få mange muligheter til å vise seg frem den neste måneden.

– Det er fint vite at jeg skal være her i mange år

Hovedpersonen selv har vært Liverpool-supporter fra ung alder. Det er ikke uvanlig at spillere påstår slikt når de signerer for en klubb, men Elliott har bildebevisene og borteturene til å backe det opp.

Han var veldig glad for å ha signert sin nye avtale.

– Det er alltid fint å vite at jeg skal være her i mange flere år. Det er veldig fint, siden det er klubben jeg støttet fra jeg var barn, og det er ikke noe i verden som gjør meg gladere og mer opprømt enn dette, sier Elliott i et intervju med klubbens nettsider.

Elliott har til nå spilt 22 førstelagskamper for de røde. Han fyller ikke 20 år før i april neste år.

– Det har vært en berg- og dalbane for meg og familien min, og også for klubben. Det er så mye som har skjedd i de årene jeg har vært her. Vi har allerede vunnet så mye, og forhåpentligvis kan vi vinne mye mer. Bare det å vite at jeg skal være her i så lang tid… Det er alltid en god følelse for meg og familien min, og som Liverpool-supporter er det ikke noe bedre sted å være her i verden enn å spille for Liverpool, ta på meg drakten og gå ut og spille for laget og supporterne, sier han.

– Jeg håper at vi har mange minnerike ting i vente, og jeg er bare så glad for å ha signert i dag for å bli her enda lenger.