– Jeg tror ikke jeg har nådd toppen ennå, men ønsker at det skal skje her

Diogo Jota ser frem til fem nye år som Liverpool-spiller.

Sent mandag kveld kom det rapporter om at Liverpool ville tilby Diogo Jota en ny forbedret kontrakt. Tirsdag ettermiddag var den signert, og 25-åringen har bundet seg til Anfield ut 2026/27-sesongen.

Nå ser han frem til fem nye år på Anfield.

– Jeg sa i mitt første intervju her at jeg følte jeg passet spillestilen til Jürgen og dette laget. Jeg tror jeg klarte å vise det med umiddelbart. Nå handler det om å utvikle spillet vårt, og intensiteten vi spiller med. Selv om vi har gjort det strålende, er det alltid et nytt steg som må tas, og det er det vi prøver på hele tiden, sier portugiseren til Liverpoolfc.com.

Har ikke nådd toppen

Jota har så langt 34 mål og sju målgivende på sine 85 kamper for de røde. Han har mistet pre-season etter å ha fått et tilbakeslag etter hamstringskaden han pådro seg med Portugal i juni – og er fortsatt ute i noen uker.

Han forteller at han har utviklet seg mye fra den spilleren han var da han kom fra Wolverhampton i september 2020.

– Jeg er ganske annerledes nå, må jeg si. Jeg spilte en annen rolle stort sett hele tiden. Det har hjulpet meg med å vokse som spiller, og jeg er åpenbart mer moden nå, og har bedre kunnskap om spillet. Jeg er bedre på alt, må jeg si.

Han tror ikke han har nådd toppen som spiller ennå.

– Jeg må fortsette å forbedre meg, for jeg tror ikke jeg har nådd toppen ennå. Forhåpentligvis vil jeg gjøre det mens jeg er her.