Daily Mail:Jota vil være tilbake i trening innen to uker

Diogo Jota ser ut til å være på bedringens vei, etter at han tidligere i sommer slo opp igjen en hamstringskade som også har plaget ham tidligere.

Daily Mail melder at Diogo Jota vil være tilbake i trening innen to uker, etter at han slo opp igjen en hamstringskade under en treningsøkt i Thailand den 13. juli. 

Dette var en skade han opprinnelig fikk i sesongens 64. og siste kamp forrige sesong, i løpet av den halvtimen han var på banen som innbytter i Portugals Nations League-kamp mot Sveits søndag 12. juni.

Jota var skadefri da han sluttet seg til Liverpool-troppen etter ferien, men det gikk altså ikke lang tid før han slo opp igjen skaden, og han var derfor ikke med troppen på treningsleiren til Tyskland og Østerrike.

De positive nyhetene om Jotas skade kommer samtidig med at det rapporteres at Liverpool og Jota er i samtaler om en ny kontrakt. 25-åringen har fortsatt tre år igjen av den kontrakten han signerte da han ble kjøpt fra Wolverhampton for 45 millioner pund i 2020, men portugiseren ligger nå an til å få en solid lønnsøkning.