Klopp oppdaterer om Alisson, Ox, Jota og Gomez

Sentral trio var ikke med i Crystal Palace-troppen, og Oxlade-Chamberlain måtte gå av med skade.

Liverpool vant rutinemessig 2-0 over Crystal Palace på Singapore National Stadium, men fredagens kamp gikk uten flere sentrale spillere.

Joe Gomez var i likhet med Rhys Williams og Melkamu Frauendorf med på lagets trening torsdag, men trioen gav seg før resten.

Joe ok, usikker på Jota

Jürgen Klopp kan dog berolige med at Gomez, som har slitt med skade de siste sesongene, ble utelatt fra kamptroppen for å være på den sikre siden. Mer hodebry er situasjonen til Diogo Jota, som skadet seg på onsdagens økt.

– Diogo er en bekymring. Med Diogo så er det en muskel igjen, forteller Klopp.

– Joe, nei. Joe er kun for å ta våre forholdsregler og det er ikke verdt å risikere noe. Han har vært veldig bra i preseason så langt, han har følt litt her og der så vi sier at ok, da er han ute.

Muskel for Ox

Alex Oxlade-Chamberlain var en som så positiv ut mot Crystal Palace. 28-åringen startet kampen, men like etter at han testet Palace-keeper Vicente Guaita, måtte Ox av med et hamstringproblem.

Han ble erstattet av Leighton Clarkson like før pause.

– Det har naturligvis skjedd tidligere for Ox når det har blitt mer intenst og noe kan skje. Nå er det kun en muskelsak og det er greit. Vi har hatt verre situasjoner, så det er jeg ok med.

FRISK FØR HAN MÅTTE UT: Alex Oxlade-Chamberlain løp og traff på mye, men en muskelkjenning tvang han av banen.

FRISK FØR HAN MÅTTE UT: Alex Oxlade-Chamberlain løp og traff på mye, men en muskelkjenning tvang han av banen.

– Selvsagt er det skuffende for oss fordi Oxlade har trent veldig godt hele tiden siden preseason startet.

Alisson snart klar igjen

Førstekeeper Alisson Bekcer har og noen småkjenninger, og det skal være magemuskulaturen som er problemet. 29-åringen kan fortsatt trene.

Det betydde at Adrián startet bak mot Crystal Palace. Etter hvilen startet 18-åringen Harvey Davies, før Fabian Mrozek, også 18, fikk de siste 12 minuttene.

– Ali er ikke noe gøy heller, det vil ikke ta så lang tid men hver dag Ali ikke er involvert er allerede en dag for lenge, for å være ærlig.

Første smak på alvoret kommer 30. juli, i Community Shield mot Manchester City.

– Ali tror jeg har sjansen til å være med mot City, men neppe Diogo.