Jürgen Klopp:– Jeg tror det er et lite spill fra de andre klubbene sine supportergrupper

Jürgen Klopp bryr seg døyten om hva folk mener om Darwin Núñez etter halvtimen han fikk mot Manchester United.

Liverpools nye spydspiss fikk en halvtime mot Manchester United, men maktet ikke å finne nettmaskene. Uruguayaneren fikk et par gode muligheter, men fikk det ikke til å stemme foran mål i Thailand. Etter kampen florerte det med meninger fra hele verden om 23-åringen. Det gidder ikke Jürgen Klopp å bruke mange kalorier på.

– Jeg er ikke bekymret overhodet. Den generelle oppfatningen av slike ting interesserer meg null prosent. Alle vet at det er en vits eller et spill for noen å velge ut situasjoner for å få en spiller til å se dårlig ut, sa tyskeren på dagens pressekonferanse.

Núñez har ikke vært med Liverpool-troppene i mange dagene. Det hjelper heller ikke at han kostet mye penger og ikke hadde sin beste kamp mot Manchester United. Likevel viste han tegn til hva som bor i ham, spesielt da han satte Manchester United-målvakt Tom Heaton på prøve.

– Jeg er overbevist over hvilke potensiale som ligger i ham, og vi kommer til å gjøre alt i vår makt for å få ham i den samme formen som han viste i Benfica. Det er mitt ansvar å få det til. 

PÅ TRENING: Darwin Núñez kan få en ny mulighet til scoring fredag. Det forventes at uruguayaneren får en del minutter.

PÅ TRENING: Darwin Núñez kan få en ny mulighet til scoring fredag. Det forventes at uruguayaneren får en del minutter.

Et spill fra andre supportere

Så hva kan egentlig forventes av 23-åringen? Tidligere har spillere som Andy Robertson og Fabinho slitt med å spille seg inn i elleveren da de var nye i klubben. Han kan også bli en umiddelbar hit, slik som Luis Diaz i januar. Klopp ber fansen være tålmodige.

– Spesielt Liverpool-fansen bør vite at det tar litt tid for en ny spiller å finne seg til rette. Jeg vil egentlig bare be supporterne om å slette overgangssummen, for den er ikke så viktig, mener han. 

Det er selvfølgelig ikke optimalt at det var nettopp Manchester United som var motstander i spissens første kamp. Det tok ikke mange minuttene før Núñez dårligste øyeblikk var over alle sosiale medier. 

– Jeg tror det er et lite spill fra de andre klubbenes supportergrupper, og det er helt normalt. Det er sannsynligvis det samme hos våre når Manchester United signerer en ny spiller. Vi kan ikke ta slike ting seriøst.

Det var spesielt uruguayanerens bom fra fem meter som ble samtaleemne etter kampen. Jürgen Klopp var mer interessert i å forsvare alle spissene i verden på sin pressekonferanse.

– Jeg vet hvordan folk ofte snakker om spisser: "Oh my god, han bommet på en sjanse". Jeg kan love deg at det ikke vil bli den siste, og slik er det for alle spisser, avsluttet han.

Darwin Núñez og Liverpool får en ny sjanse til å vise seg frem i morgen klokken 14.35 mot Crystal Palace. Kampen sendes på VG+ Sport.