– I dag hadde vi ikke mulighet til å forberede oss skikkelig

Jürgen Klopp erkjenner at det ikke var optimalt å tape 0-4 i den første oppkjøringskampen, men tyskeren var fornøyd med mye av det han så i dagens kamp.

Jürgen Klopp valgte å bruke hele 32 spillere i dagens treningskamp mot et delvis toppet Manchester United-lag. Tyskeren visste at kampen ikke kom til å bli enkel for hans lag, spesielt med tanke på at Erik Ten Hag startet oppkjøringen sin noen dager tidligere enn han selv. Likevel er han ganske positiv til hva han så av guttene sine.

– Kampen kom litt for tidlig for oss. Jeg tror vi kan være enige om at vi så mye bra i kampen, men i de avgjørende øyeblikkene var vi ikke gode nok i dag. I tillegg ga vi også vekk massive sjanser til dem, sier Klopp til liverpoolfc.com etter kampslutt.

Liten tid til forberedelse

Liverpool startet nemlig oppkjøringen flere dager etter Manchester United, og når de i tillegg stilte opp med et nærmest toppet lag ville det bli vanskelig i regnværet i Bangkok.

Tyskeren er bestemt på at det innvirket på resultatet, hvor flere av spillerne hans knapt hadde vært tilbake i trening før de trasket ut på gressmatten.

– Jeg vet fotball er resultatspill og vi er enige i det, men vi må forberede oss til en hel sesong. I dag hadde vi ikke mulighet til å forberede oss skikkelig. Flere av spillerne kom tilbake for et par dager siden, forteller Liverpools manager.

RUSTEN: Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold er to av flere Liverpool-spillere som akkurat har sluttet seg til Liverpool-troppen etter ferie.

RUSTEN: Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold er to av flere Liverpool-spillere som akkurat har sluttet seg til Liverpool-troppen etter ferie.

Etter dagens tap mot Manchester United tar tyskeren med seg guttene videre til Singapore for å spille en ny treningskamp. Den skal spilles mot Crystal Palace på fredag. Selv om det er tøft å reise mye i oppkjøringen ser Jürgen Klopp lyst på det som kommer.

– Det er tøft å reise rett til Singapore nå, men slik er det for alle lag for øyeblikket. Det er bare en to og en halv times tur så det er ikke så gale. Etter den kampen reiser vi hjem igjen på lørdag så det er ingen problem. 

Tyskeren synes det er dumt at Liverpool-fansen ikke fikk oppleve et mål fra hans lag.

– Publikum var virkelig bra, men vi fikk ikke det resultatet vi ville ha. Jeg ville elsket å vise fansen et par mål fra oss, sier Klopp.

Selv om målene uteble for de hvitkledde i dagens kamp er ikke Liverpool-treneren veldig redd.

– Sjansene var der, men vi tok ikke vare på dem i dag. Slik er det noen ganger, avslutter han.