Spillerbørsen og folkebørsen etter sesongens første treningskamp:Luis Diaz best av 32 (!) Liverpool-spillere da Klopp tok i bruk hele troppen

Colombianeren fortsatte der han slapp og Núñez debuterte, men det ble ikke et pent resultat mot Manchester United i Bangkok.

Det var duket for Liverpools første treningskamp for sesongen, og ingen ringere enn Manchester United stod på motsatt banehalvdel før kampen. Jürgen Klopp bekreftet at han ville bruke hele troppen før kampstart, og det ble helt riktig. Hele 32 Liverpool-spillere ble benyttet, men ingen klarte å få ballen i mål. Det klarte de røde djevlene, som satte fire mål i buret.

Når det er sagt var det et toppet Manchester United-lag, med sin nye trener Erik Ten Hag, som stilte til start i dagens kamp. Nederlenderen startet oppkjøringen litt tidligere enn Klopp, noe som viste seg på Rajamangala Stadium. Alle utespillerne til tyskeren ble byttet ved to anledninger, og flere unggutter fikk prøve seg.

Selv om et 0-4 tap ser stygt ut på papiret var ikke de hvitkledde for anledninger så mye dårligere enn Manchester United i dagens kamp. David De Gea i United-buret hadde flere flotte redninger og marginene var ikke på Liverpools side dagens kamp.

PS: Dette er en lang børs!

Alisson Becker5

Brassen hadde ikke sin beste kamp, men gjorde ikke altfor store feil heller. Likevel står han nok litt feilplassert på 2-0 målet til United da Fred chipper ballen over målvakten. Gode utspill.

Isaac Mabaya5

17-åringen kommer fra det med æren i behold, selv om han har skyld i Uniteds åpningsmål. Startet kampen med friske involveringer i det offensive spillet, hvor han blant annet viser et fantastisk rykk. Men som mange av Liverpools akademibacker er det i det defensive spillet han sliter mest.

Nathaniel Phillips4

Dette var ikke en god halvtime fra kulthelten. Midtstopperen har god kontroll i duellspillet, men sliter vanvittig med ballbehandlingen. Bommer på hodestøtet før 1-0 scoringen. 25-åringen ser veldig rusten ut, og er nok også på vei ut portene på Anfield.

Joe Gomez5

Midtstopperen har akkurat skrevet en ny langtidsavtale med Liverpool, og spiller en bedre halvtime enn sin makker. Han fikk prøvd skuddfoten, men uten hell. Innehar en god fart som hjelper på mot raske United-spillere, men roter litt med ballen før 2-0 målet.

Luke Chambers6

Den beste i forsvaret i den første halvtimen. Har en viktig involvering defensivt og er villig med fremover når muligheten byr seg. Innehar også høy fart, noe som kommer godt med mot Sancho. Vanskelig utgangspunkt for den unge venstrebacken.

Jordan Henderson5

Har brukbar kontroll på midtbanen uten å vise seg ekstremt mye frem. Han er med å starte en kjempesjanse, men roter også med ball før 2-0 målet. En halvtime på det jevne fra kapteinen.

Tyler Morton6

Ifølge Klopp har han blitt drillet i en åtterposisjon i årets oppkjøring, og det spilte han også i dag. Blir litt usynlig, men er villig med fremover når muligheten byr seg og jobber knallhardt på midtbanen. God teknikk med ballen i beina og et klokt fotballhode.

Fabio Carvalho6

Portugiserens debut for Liverpool, og han viser litt av hvorfor Klopp var villig til å hente han allerede i januar. Ser pasningsalternativer få andre gjør, og skaper et par sjanser. Det ble også litt slurv, noe som kan forventes i en oppkjøringskamp.

Harvey Elliott6

Åpnet kampen veldig friskt før han forsvant litt. Det er ingen tvil om at Elliott har fysikken på plass, og touchet satt også ganske bra i halvtimen han fikk spille. Godkjent start.

Luis Diaz7

Liverpools beste spiller. Colombianeren fortsetter der han slapp forrige sesong, og Dalot på Uniteds høyreback har ikke sjanse til å følge vingen når han er i gang. Burde scoret et, kanskje to mål på den halvtimen han fikk.

Roberto Firmino4

En som også har tatt med seg fjorårsformen er Roberto Firmino. Brassen får ikke til noe som helst på sin halvtime, så alt kan bare gå oppover for Liverpools spiss. I dag ble han en skygge av sitt gamle jeg.

Adrian5

Gjør ikke stort ut av seg, men når han må være på plass feilberegner han farten til Elanga. Heldigvis for spanjolen blir det vinket offside. Sliter litt med utspillene sine.

Melkamu Frauendorf5

Den unge tyskeren spiller i en litt uvant posisjon i dag, og starter halvtimen sin bra. God kontroll på ballen, men etter hvert virket det som konsentrasjonen gikk litt ned, noe som resulterte i et par stygge balltap.

Joël Matip7

Solid kamp av kameruneren. Trår knapt feil i sin halvtime og har full kontroll på en oppspilt og ungt Liverpool-lag. Virker å være klar for en ny sesong.

Rhys Williams4

Ingen god kamp av den engelske midtstopperen. Det tok bare sekunder fra han kom på til ballen lå i mål, og han var svært delaktig i Uniteds 3-0 mål. Virker rett og slett ikke å ha nivået helt inne, og et nytt utlån er nok på trappene for 21-åringen.

Kostas Tsimikas7

En god halvtime for grekeren. Livlig med fremover og kommer til et par kjempegode innlegg. Ingen problemer defensivt.

Stefan Bajcetic6

Den unge spanjolen har blitt rost opp i skyene av Klopp, og unggutten viste kanskje litt hvorfor i dag. Kjapp i hodet og med ballen i beina, og er ikke redd for å gi ut litt juling. Kanskje den beste av Liverpools unge og håpefulle i dagens kamp.

James Milner7

Du vet hva du får av veteranen, og han spiller ikke fotball som en 36-åring. Er svært delaktig i det lille Liverpool foretar seg offensivt, og gir som vanlig ut litt juling på midtbanen.

Leighton Clarkson5

Clarkson er nok også en spiller som rett og slett ikke er god nok for dette laget. Midtbanespilleren blir ofte løpende etter og slet med å finne posisjonen sin i halvtimen han fikk. Det kan gå mot et nytt utlån.

Curtis Jones5

En svak kamp av scouseren, som ikke får til veldig mye. Unggutten velger ofte feil i offensive posisjoner og i dag har han også et par stygge balltap. Her må han opp et par hakk om det skal bli mye spilletid denne sesongen.

Alex Oxlade-Chamberlain5

En usynlig kamp av Ox. Lite involvert i spillet fra sin høyrekantposisjon.

Bobby Clark5

Viser tegn på hvorfor han er tatt med til Asia, men blir litt for lett i duellene mot Bailly og Telles. Han er trossalt 2005-modell, så hva kan man egentlig forvente av fysikk?

Trent Alexander-Arnold7

Vurderte scouseren som banens beste, og han var ikke langt unna. Virker å være i god rute til sesongstart og skaper veldig mange farlige innleggsmuligheter i halvtimen han får. Burde stått med minst en målgivende.

Virgil van Dijk7

Solid, som alltid. Full kontroll på Uniteds angrepsspillere og holder linjen godt. Kan ikke gjøre stort på United fjerde mål.

Ibrahima Konaté6

Like solid som sin stopperpartner, men har skyld i Uniteds 4-0 mål. Franskmannen vil godt, men velger feil pasningsalternativ og kommer seg ikke tilbake i tide. Likevel en solid kamp utenom denne situasjonen.

Andy Robertson7

Minst like livlig som sin backkollega. Har et fantastisk innlegg til Nunez, men i dag skulle ikke noe gå inn for Liverpool. Veldig bra halvtime!<br/>

Fabinho6

God kontroll på midten, og lager frispark når det trengs. Litt feilposisjonert når United kommer på sin kontring som leder til 4-0 målet, men en godkjent kamp av brassen.

Naby Keita6

En kamp på det jevne av Keita. Har god kontroll på midtbanen, men sliter med å skape ting i det offensive spillet. Skyter over fra en god posisjon.

Thiago Alcântara6

Får ikke vist sin klasse i dag, men har god kontroll på midtbanen. Det ble mer midtbanespill enn de lange, flotte pasningene i dagens kamp.

Thomas Hill6

Gjør seg absolutt ikke bort i halvtimen han fikk med superstjernene. Unggutten er ikke så mye med i spillet, men når han først får sjansen gjør han det bra. Vinner ballen høyt i banen og skaper et farlig innlegg.

Mohamed Salah7

Egypteren har blod på tann etter den siste halvdelen av forrige sesong. Kombinerer fint med Trent ved flere anledninger og har et flott skudd i stolpen helt på tampen av kampen.

Darwin Nunez5

Nunez kommer til å bli bedre, selv om han ikke var dårlig i dagens kamp. Uruguayaneren kommer seg til et par sjanser og burde nok hatt et mål, men i dag ville det seg bare ikke. Så litt sliten ut og slet med å komme opp i press, men det fikser nok Klopp før sesongstart.

Jürgen Klopp5

Tyskeren var klar på at det kom til å bli mange bytter i dagens kamp, og det ble det. Kanskje litt for mange, for Liverpool fikk aldri inn rytmen mot et delvis toppet Manchester United-lag. Det forventes at vi vil se mindre spillere i aksjon mot Crystal Palace på fredag.