Ble frelst av Nunez i kvartfinalene mot Benfica

Jürgen Klopp avslører at han ble målløs av å se Darwin Nunez mot Liverpool i kvartfinalen i Champions League.

Dersom alle klausuler blir innfridd kommer Darwin Nunez til å bli Liverpools dyreste kjøp gjennom tidene, med en prislapp på 85 millioner pund. Så langt har de røde betalt 67 millioner pund for mannen som både skal være spydspiss og ta opp arven etter Sadi Mané den kommende sesongen. 

Nunez har allerede markert seg for Liverpool-supporterne gjennom storspill i de to Champions League-kvartfinalene da Benfica ble slått 6-4 sammenlagt. Uruguayaneren scoret i begge kamper og kunne hatt to til på Anfield hadde han ikke blitt avvinket for offside.

Jürgen Klopp avslører at disse kampene var bekreftelsen han og hans team trengte for å gå «all in» for Nunez. 

– Kraften kombinert med teknikken, viljen, smarte bevegelser og problemene han skapte for oss. Vi ble forselsket i løpet av disse to kampene. En veldig aggressiv søramerikaner er en bra ting, sier manageren i et intervju med liverpoolfc.com.

– Boka er et kjærlighetsbrev til James Milner

– Glad han er her

Nunez fikk sitt store gjennombrudd forrige sesong. I ligasammenheng var det kun Robert Lewandowski som hadde et bedre målsnitt i de seks beste ligaene i Europa. I Champions League ble det seks scoringer. 

– Vi ble veldig imponert av å se han på nært hold, sier Klopp. 

– Det var usikkert om han kom til å rekke den første kampen fordi han hadde vært borte med landslaget. Vi visste fra før at han var veldig god, men det blir enda mer imponerende når du ser ham live, sier han. 

Nunez har fått draktnummer 27 i Liverpool og har nå reist til Bangkok sammen med resten av troppen for første del av oppkjøringen. 

– Det var en sann glede å se ham spille, så da vi innså at vi hadde en god mulighet til å signere ham, gikk vi «all in», og vi er veldig glad for at han er her nå, sier Klopp.