– Han minnet meg litt om Luis Diaz

Alex Oxlade-Chamberlain tror Liverpool har sikret seg en solid offensiv forsterkning i Darwin Nunez.

To av tre nykommere er allerede på plass på AXA Training Centre, mens den tredje, Darwin Nunez, vil starte sin preseason med resten av Liverpool-troppen mot slutten av uka, etter å ha fått en utvidet ferie etter landslagsspill for Uruguay i sommer. 

Liverpool vil fly til Thailand i helgen, og Nunez forventes å være med på flyet som skal ta troppen til Asia, og treningskampene mot Manchester United og Crystal Palace.

Alex Oxlade-Chamberlain er blitt intervjuet av Liverpoolfc.com om Liverpools to nye offensive kort, Nunez og Fabio Carvalho.

– Vi spilte mot Darwin tidligere i år, og fikk se ham i aksjon på nært hold. Han minnet meg litt om Luis Diaz, slik jeg så ham da han spilte i Porto. Han er samme type spiller. Du vet hva du vil få fra dem. De er atletiske, hurtige, kraftfulle og sterke, sier midtbanespilleren.

– Jeg husker jeg skulle forsøke å ta igjen Luis i kampen mot Porto på Anfield, og jeg måtte sette inn femtegiret og forsøke å finne sjettegiret for å holde følge med ham!

– Du husker slike ting, og da han kom inn døren var dette det første jeg husket. Jeg skal ikke løpe om kapp med ham mer, dersom jeg har planer om å vinne!

– Jeg tror Darwin er samme typen. Jeg tror Virgil og Ibou har nevnt hvor rask og sterk han er. Han har selvtilliten som kreves også. Som spiss, og offensiv spiller, trenger du selvtillit for å gjøre det bra, og lede laget fra front.

RABONA: Alex Oxlade-Chamberlain beskriver Fabio Carvalho som teknisk god, men kan vise frem lekre tekniske detaljer selv også.

RABONA: Alex Oxlade-Chamberlain beskriver Fabio Carvalho som teknisk god, men kan vise frem lekre tekniske detaljer selv også.

Teknisk god

Ox har nå fått trent sammen med den andre offensive nykommeren, Fabio Carvalho, i et par dager.

– Fab er en ung spiller som er veldig teknisk god. Jeg så litt av ham i Fulham i fjor, og de jeg kjenner der sier mye fint om ham. Jeg er sikker på at han vil lære mye av å spille sammen med våre gutter, når han har funnet seg til rette. 

– Nye spillere skaper mer konkurranse om plassene, og bidrar til litt ekstra spenning. De kommer inn som friske pust, og det gjør at alle girer opp for å imponere manageren. Det sørger for at nivået heves, så det er en bra ting.