Bobby sluttet seg til troppen

Roberto Firmino var tilbake i trening på dag to av preseason, men James Milner var ikke å se på noen av bildene fra formiddagsøkten.

Roberto Firmino var et nytt fjes på AXA Training Centre på dag to av Liverpools preseason.

Det var lagt opp til to treningsøkter i dag, tirsdag. Bildene i karusellen over er fra morgenøkten.

Foruten Firmino var følgende spillere avbildet under dagens første økt: Alex Oxlade-Chamberlain, Sepp van den Berg, Isaac Mabaya, Harvey Elliott, Nathaniel Phillips, Rhys Williams, Luis Diaz, Adrian, Jordan Henderson, Caoimhin Kelleher, Jake Cain, Ben Davies, Joe Gomez, Melkamu Frauendorf, Tyler Morton, Fabio Carvalho, Joel Matip, Owen Beck, Leighton Clarkson, Tom Hill, Bobby Clark, Luke Chambers, Stefan Bajcetic, Fabian Mrozek og James Norris.

Totalt 26 spillere.

Vi merker oss at James Milner, Calvin Ramsay og Kaide Gordon, som deltok for fullt under dag en av preseason, ikke var på noen av bildene som Getty Images tok fra morgenøkten tirsdag.

Thiago Alcantara, Ibrahima Konate og Neco Williams var fortsatt ikke tilbake, men det ventes at trioen vil returnere til AXA Training Centre senere denne uken.

Har byttet trøyenummer?

Dersom spillerne brukte sine riktige draktnummer under dagens økt, så har Sepp van den Berg byttet ut nummer 72 med nummer 39, mens Tyler Morton i så fall har byttet nummer 80 med nummer 43. Leighton Clarkson har tidligere brukt nummer 65, men trente i dag med nummer  38. Melkamu Frauendorf hadde nummer 94 fforrige sesong, men er i dag avbildet med nummer 58.