Luis Suarez:– Nunez kommer til å skrive sin egen historie i Liverpool

Den tidligere Liverpool-spissen mener det ikke er vits i å sammenligne Darwin Nunez med ham.

Darwin Nunez har store sko å fylle som uruguayansk spiss i Liverpool.

Hans uruguayanske forgjenger i Liverpool, ingen ringere enn Luis Suarez, scoret 82 mål og leverte 46 målgivende pasninger i løpet av 133 kamper.

Suarez selv er ikke i tvil om at Nunez kommer til å gjøre det bra i Liverpool, og mener det ikke er vits i å sammenligne med ham. 

Skriver sin egen historie

– Nunez kommer til å skrive sin egen historie i Liverpool. Han er uruguayansk og en spiss, men der stopper sammenligningene - han er en spesiell spiller og trenger ikke sammenlignes med noen, skal han ha sagt ifølge Mirror.

– Han går til en fantastisk klubb med en av de beste trenerne i verden, spillere han kan lære fra og selvfølgelig de utrolige supporterne. 

KLAR: Nunez ble bekreftet klar for Liverpool forrige uke.

KLAR: Nunez ble bekreftet klar for Liverpool forrige uke.

35-åringen sier han er tilgjengelig dersom Nunez trenger ham, men at han ikke tror det behøves. 

– Jeg kommer til å være der for å gi ham råd om England og om spillestilen, men jeg tror ikke han kommer til å trenge det. Han kan la talentet ta seg av snakket. 

Anbefalte ham tidlig

Allerede da Nunez var i Almeria la Suarez merke til landsmannen, uten at han klarte å overtale hans daværende klubb Barcelona til å ta sjansen. 

– Det var forrige sesong Europa begynte å legge merke til ham på grunn av hans prestasjoner for Benfica, men jeg kunne se fra en tidlig alder at det var noe spesielt ved ham. 

– Da han var i Almeria anbefalte jeg ham til Barcelona, men det skjedde aldri noe, fortalte han i intervjuet.