Ville ikke spilt for et annet lag i England

Luis Suarez utelukker en retur til Premier League.

25. jun 2021 kl 21.03Jens Bessesen

– Å spille for et annet lag i England enn Liverpool ville vært vanskelig, sier Luis Suarez til World Soccer Magazine, gjengitt av ESPN

Uruguayaneren er blant de beste spillerne som noen gang har hatt på seg den røde drakten, og mange mener nok at oppholdet på Anfield endte litt for tidlig da han dro til Barcelona i 2015. Siden den gang har han herjet i spansk fotball, først sammen med Lionel Messi i Barcelona, og nå i Atletico Madrid, der det ble seriegull i 2020/21-sesongen.

Godt forhold 

I et intervju med World Soccer Magazine blir han spurt om det er aktuelt å komme tilbake til Premier League en dag, men 34-åringen utelukker det. 

– Jeg hadde, og håper at jeg fremdeles har, et så godt forhold til Liverpool-supporterne at det ville være rart for meg å spille mot noen andre, sier Suarez.

34-åringen var glad da han så sin gamleklubb vinne ligaen for første gang på 30 år i fjor. Selv var han nære ved å oppleve det samme i 2013/14-sesongen. 

– Det ville vært spesielt å vinne ligaen med Liverpool, men jeg er glad for at ventetiden deres nå er over. De ser ut som et lag som vil kjempe i toppen i mange sesonger, selv om dette ikke var den beste for dem. De er tilbake der de hører hjemme, sier han.

Trives godt

Selv spilte han en viktig rolle da Atletico vant ligaen for første gang på syv år, etter å ha blitt sendt på dør av rivalen Barcelona i fjor sommer.

– For øyeblikket trives jeg her, og familien har etablert seg i Spania. Det er ingen grunn til å tenke på å dra. Når jeg ser hvor fint jeg har det i Atletico og hvor mye tillit treneren har vist meg, er det klart at dette var rett avgjørelse for meg, sier han.

For tiden er han opptatt med Copa America i Brasil. Uruguay er klare for kvartfinale etter en seier, en uavgjort og et tap så langt.