Bekreftet:Jota har signert ny langtidskontrakt

Liverpool FC bekrefter at Diogo Jota har signert en ny langtidskontrakt med Anfield-klubben.

Portugiseren satte navnetrekket sitt på en ny langtidsavtale ved AXA Training Centre tirsdag. Ifølge Paul Joyce i The Times er det snakk om en femårskontrakt, frem til sommeren 2027. Dette er en forlengelse på to år i forhold til den gamle avtalen.

Jota kom til Liverpool fra Wolverhampton i september 2020. I sin første sesong i klubben gjorde han 13 mål på 30 kamper. Forrige sesong ble det 21 mål på 55 kamper. Totalt har han dermed spilt 85 kamper for de røde og gjort 34 mål. På ferden har han vært med på å vinne både ligacupen og FA-cupen, og blitt nummer to i Premier League og Champions League.

– Jeg må si at jeg er veldig stolt. Etter at jeg kom hit for to år siden har jeg etablert meg som en viktig spiller på laget, og det var det jeg ønsket fra begynnelsen. Nå signerer jeg en ny langtidskontrakt, og da er det selvsagt fra klubbens ståsted et bevis på at de tror på meg som spiller. For meg er det bra å vite at jeg blir her en stund, uttaler portugiseren til Liverpoolfc.com.

Det blir noen uker til på sidelinjen

Jota er for øyeblikket ute med en hamstringskade, men når han er tilbake håper 25-åringen å vinne mer sølvtøy med Liverpool.

– Dessverre slo jeg opp en skade under preseason, som jeg opprinnelig fikk da jeg spilte for Portugal i min siste kamp forrige sesong. Jeg kjente litt til skaden da jeg kom tilbake og skulle starte preseason, så jeg vil være ute noen uker til, konstaterer portugiseren.

– Når du kjemper på alle fronter, slik vi gjorde i fjor, ønsker du å gjøre det igjen, og gjøre det enda bedre, for det er mulig. Det er dette som driver meg, og jeg vet det samme gjelder mine lagkamerater og staben. Vi har alt å kjempe for, og de titlene er der for oss å vinne, legger han til.