Thiago skal på nye undersøkelser denne uken

Thiago har allerede vært på én skann, men skal på flere undersøkelser denne uken.

På mandag kom meldingen om at hamstringskaden til Thiago Alcantara var så alvorlig at han ville være ute en stund.

Ifølge James Pearce i The Athletic, som var først ute med nyheten, ville 31-åringen være ute i inntil seks uker. Da er han ikke tilbake før etter landslagspausen i september, og går glipp av sju kamper i Premier League og to gruppespillskamper i Champions League.

Paul Joyce i The Times var litt mer forsiktig i sin artikkel om skaden. Han skriver at Alcantara vil være ute i «uker», og at det er snakk om minst én måned. 

Han skriver videre at midtbanespilleren skal på videre undersøkelser denne uken, og at klubben da vil få et mer konkret tidsperspektiv. Dersom det kun skulle være en måned, vil han fortsatt miste kampene mot Crystal Palace (H), Manchester United (B), Bournemouth (H), Newcastle (H), Everton (B) og første gruppespillskamp i Champions League.

I Kirkby på tirsdag

På sosiale medier, gjennom hans kone Julia Vigas på sosiale medier, kunne vi se at Thiago var på AXA Training Centre på tirsdag.

Det var tydeligvis også mange barn og familier av spillerne, med kaker og mange aktiviteter for de små.

Det kan ha sett ut til å ha vært en «familiedag» på Liverpools treningsfelt. Andy Robertson var blant annet avbildet på Vigas sin Instagram-story da han sparket fotball med Thiagos sønn Gabi. Timingen for en slik dag virker riktig, med hele seks dager til neste ligakamp og etter en lang pre-season.