Ute i inntil seks uker

Liverpool har fått dårlige nyheter – Thiago er ute en stund.

Thiago Alcantara måtte forlate banen med en hamstringskade da Liverpool spilte 2-2 i sesongpremieren borte mot Fulham på lørdag.

Nå har spanjolen vært på videre undersøkelser, og dessverre er det dårlig nytt. Den elegante midtbanespilleren vil være ute i inntil seks uker, rapporterer James Pearce i The Athletic

31-åringen vil dermed være ute til midten av september, og mister de kommende ligakampene mot Crystal Palace, Manchester United, Bournemouth, Newcastle United, Everton, Wolverhampton og Chelsea – i tillegg til de to første gruppespillskampene i Champions League. Etter Chelsea-kampen 18. september er det landslagspause.

Tynt på midtbanen

Overgangsvinduet stenger ikke før 31. august, og alle skadene på midtbanen har gjort at Jürgen Klopp allerede har fått mange spørsmål om mulige forsterkninger i dette leddet.

– Et kjøp må gi mening både nå og på lang sikt. Vi har åtte midtbanespillere. Vi har fortsatt nok midtbanespillere. Det er ikke som at vi mangler midtbanespillere, men noen av dem er skadet, sa Klopp etter kampen på lørdag.

– Dette er ingen god situasjon, og jeg liker den ikke i det hele. Vi får se hvordan vi skal reagere på det, men vi har ikke panikk, sa han videre.

Alex Oxlade-Chamberlain og Curtis Jones er også ute med skader, mens Naby Keita mistet kampen mot Fulham på grunn av sykdom. Keita bør være klar til kampen mot Crystal Palace neste mandag.

Fabinho, James Milner, Jordan Henderson, Harvey Elliott, Fabio Carvalho og Stefan Bajcetic er skadefrie og tilgjengelige per i dag.