«Liverpool håper å ha avdekket skaden tidlig»

Thiago Alcantara var til undersøkelser søndag, ifølge Goal-journalist.

Thiago Alcantara ble den niende førstelagsspilleren til å havne på skade- og sykdomslisten da han måtte ut med en hamstringskade i serieåpningen mot Fulham lørdag. Spanjolen er en av fire midtbanespillere som for øyeblikket er ute, og foreløpig har det ikke kommet noe informasjon fra klubben om hvor alvorlig skade det er snakk om. 

– Det er ikke bra, men vi får se, sa Klopp etter kampen som endte 2-2. 

Ifølge Goal-journalist Neil Jones var Thiago til undersøkelser søndag for å finne ut mer om omfanget av skaden. Så langt vet vi ikke mer om skaden, men Jones skriver følgende: «Liverpool håper å ha avdekket skaden tidlig slik at det er snakk om et par uker i stedet for fire uker eller mer». 

Thiago er en av flere skadeplagede midtbanespillere hos Liverpool. Forrige sesong måtte han stå over 13 ligakamper på grunn av skade. Curtis Jones, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain, som også stod over seriepremieren, er andre som har vært uheldige med skader i sine karrierer i klubben. 

Liverpool har nå Jordan Henderson, Fabinho, Harvey Elliott og James Milner som alternativer på midtbanen, i tillegg til Fabio Carvalho. Keita blir også trolig klar til kampen mot Crystal Palace på Anfield neste mandag.